iPhone 4S

Artist

Pripravnik
20. feb 2011
133
0
16
MB
Verjetno je prav, da tudi ta telefon ima svojo temo. To, da so se okoli njega kresala mnenja, počasi postaja irelevantno. Sedaj je tukaj, uporabniki, ki ga bodo imeli bodo o njem izmenjevali izkušnje.

Bi pa tu zapisal, da se mi sedaj ne zdi nič nenavadnega, da so v Švico hodili ponj. Tam stane 16GB "samo" 535 EUR, kar je vseeno precej ceneje kot drugje v EU. Torej je bila tudi računica, ne zgolj izlet, predvsem, če se jih je v en avto stlačilo 4 ali 5....
cheer.gif

nahrung002.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
če vzameš na firmo pa še tolko bolj
grin1.gif

sem pa pravkar pogledal ...

grin1.gif

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.227
774
113
EU
Citat:
Uporabnik Artist pravi:
ne zgolj izlet, predvsem, če se jih je v en avto stlačilo 4 ali 5....
cheer.gif
... torej za neko napravo bi vi šli dejansko z avtom v drugo državo ponjo (8 ur v eno smer)?!?

Kaj se tega "čuda" ne da naročiti po spletu, več komadov ipd.?!?
13.gif

Artist

Pripravnik
20. feb 2011
133
0
16
MB
Men se sam telefon dopade. Glede na vse kar uporabljam, bi bil zame ravno pravšnji. Tudi zato, ker bi ga imel za obdobje cca 4 let, nekako tako sem imel tudi vse prejšnje mobitele.

Pri tem me tehnične karakteristike sploh ne ganejo preveč. To sem dal pred 25 leti skozi, ko sem imel prvi računalnik. Vsak mesec je bila noter ali nova matična plošča, ali novi procesor, dodatni ram, ki ga operacijski sistem itak ni znal izkoristiti
bonk.gif
Telefon pač imam za telefoniranje, kot GPS, pa pošta mora biti porihtana. Seveda nanj namestim tudi uporabne aplikacije, kot npr. spremljanje borze, finančni kalkulator... pa še kaj.

Tudi zato sem si pred letom dni omislil SGS, ki je nek približek in zaenkrat sem zadovoljen. Najbolj zadovoljen sem bil pred tremi tedni, ko mi je padel na tla brez kakršnih koli posledic. Zgleda plastičen, vsekakor pa ni tako občutljiv kot izgleda.

nahrung002.gif

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ksz

Bom s-a nabavil, pac fan, 4ko prodam pa 200 zraven pa bo, so me ravno vceraj pubeci malo pocastli na pokru, pa bo to lep spomincek na dobro noc pokra, katerih je itak premalo...

Bo pa 32 ka ce bo slo financno, mam cca 2500 pesmi tak da s placom gre na knap, ce albume zbiras
smile-1.gif

airj

Pripravnik
29. sep 2008
450
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ksz

Bom s-a nabavil, pac fan, 4ko prodam pa 200 zraven pa bo, so me ravno vceraj pubeci malo pocastli na pokru, pa bo to lep spomincek na dobro noc pokra, katerih je itak premalo...

Bo pa 32 ka ce bo slo financno, mam cca 2500 pesmi tak da s placom gre na knap, ce albume zbiras
smile-1.gif

Who cares?!?
stupid-1.gif

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ksz

smile-1.gif

Si albume tudi kupil? Če ne lahko zdaj vse legaliziraš in v iTunsih kupiš, da bo vse po reglcih.

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
pa je itunes match omogocen izven US ? No muzika je legalizirana je dokler imas narocnino.

Torej si vse kupil, nič piratskega ni na telefonu. Lepo in pričakovano od lastnika Apple izdelka.

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik milos621 pravi:
Torej si vse kupil, nič piratskega ni na telefonu. Lepo in pričakovano od lastnika Apple izdelka.
Kaj natanko si hotel s tem povedati?

Da je za lastnika takega izdelka predvsem važno da je vse lepo po reglcih, da je forma pred vsebno...
Verjamem da si tistih cca 200 CD kupil in ripal ali pa kupil 2500 pesmi

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Who gives a [censored] ali si vse kupil al ne, z Matchom postanejo legalne, v tem je point in nacrtovana vaba ljudi k narocnini nanj.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik milos621 pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ksz

smile-1.gif

Si albume tudi kupil? Če ne lahko zdaj vse legaliziraš in v iTunsih kupiš, da bo vse po reglcih.

Program s katerim sem naredil mp3je z mojih cdjev je bil piratski, ce to steje...

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Da ne odpiram nove teme.... A bi se dalo procesor in baterijo od 4S v 3GS?
Da bi imel pač staro obliko in novo ½srce½ telefona...