IPad lovers vs haters

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.912
113
če primerjaš n95 z iphone definitivno ne veš kaj govoriš
smirk-1.gif
že to da symbian omeniš v isti sapi kot iphone pove vse

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
če primerjaš n95 z iphone definitivno ne veš kaj govoriš
smirk-1.gif
že to da symbian omeniš v isti sapi kot iphone pove vse

Kaj pa ti ni jasno? Da po preverjanju allmighty ajfouna nisem bil navdušen? Res nisem bil niti toliko, da bi menjal N95 katero sem hotel že parkrat pa sem zdaj raje novo baterijo kupil. poleg tega pa format iphonea reskira da ga polomim, n95 pa mi še ni uspelo pa je vedno v žepu s službenim tel. hkrati, na tla pa je na hard poletel že n-95-krat
smile-1.gif

Ja, ajfoun deluje res smooth... ampak nima nič uporabnejšega kot n95, ki deluje res cagavo na cajte.

pa saj res lahko deluje smooth - saj nima nič novega, vsa tehnologija je stara, samo še rewrite SW pa mal hitrejši proc pa dela.

Ne primerjam figures, ampak real life facts...

Stric

Slojoomla boss
21. jul 2007
143
14
18
Bedno je, ker se po večini forumov oglaša folk, ki še nikoli ni imel nobenega apple proizvoda.

Jaz sem lani po 15+ letih na Windowsih nabavil Mac-a.
In po enem letu lahko rečem, da sem super zadovoljen. Na začetku imaš manjše težave, dokler ne spoznaš njihove fore in dokler ne najdeš vseh potrebnih programskih alternativ. V tem času sem imel tudi Vmware z WinXP (zaradi moje eBanke in njihove vezanosti na IE)

Skratka, moja izkušnja z Appli je pozitivna in verjetno bo moj naslednji spet Apple.

Seveda pa to ne pomeni, da bom zdaj pljuval po Win.

Mogoče malce offtopic, ker tu govorite o Ipad-u.