IOS 8 je tu !

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Kolikor berem so mnogi šli iz iOS 8 nazaj na iOS 7 (na ipad mini), tako da načeloma ne bi priporočal.
Imaš pa zaenkrat še to možnost da greš na iOS 8 in testiraš zadeve, ter se nato vrneš nazaj na iOS 7, ampak to možnost bo verjetno apple kmalu zablokiral, tako da pohiti, če misliš iOS 8 le testirati.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Isto je bilo za iPhone 4 in iOS 7... Naslednji build 7.0.1 je stvari spravil v red... 7.1.2 pa je bil zakon... Domnevam da bo tudi na 8-ki tako in se bodo zaddeve uredile na iPad minijih...
Čeprav ja, malce pa ima težav sedaj, ko je na 8 ki... Predvsem preformančnih...

masevc

Guru
2. sep 2007
3.527
895
113
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Ima kdo izkušnje z ios8 in iPad 2?

lahko ti povem, da na iPad3 ne deluje optimalno, oziroma so problemi predvsem v kombinaciji fb-yt aplikacije, kjer moraš po uporabi velikokrat resetirati wifi omrežje.
Drugače generalno ni videti pohitritve proti sedmici.

Resno razmišljam da ga bom downgradal nazaj na sedmico.

brezhibno

Pripravnik
3. jan 2012
228
23
18
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Ima kdo izkušnje z ios8 in iPad 2?

Meni na 2ki dela bolj tako tako(velikokrat se sesuva,nekatere aplikcije delujejo dosti počasneje itd.), mogoče bi moral narediti clean restore, ker jst sem ga samo updejtal.

Nazadnje urejeno:

shootek

Fizikalc
3. sep 2007
916
102
43
select 1 from dual;
shocked-1.gif

apple-wave-prank.jpg

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Kolk % jih bo dejansko šlo to probat?

% ful malo, ker jih bo morda 1% to sploh videlo. Ampak številčno pa kar nekaj, tako kot tisti "app", ki je naredil iPhone waterproof
hysterical-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
hahaha...kok so neumni ti uporabniki itelefonov. ne moreš verjet...no sej drug telefon tudi ni za njih...v bistvu se niti ni za čudit...verniki...če bi pri Applu rekli da naj skočijo v vulkan za itelefon bi to storili...

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Niso iUporabniki nobena izjema, tudi v WP in A taboru bi našli uporabnike, ki bi nasedli
wink-1.gif

Če je ta novica resnična, se mi tako početje ne dopade, mislim, da se lahko to vsakomur hitro zgodi, predvsem na področjih, ki jih ne poznaš dobro in zaupaš proizvajalcu/prodajalcu, predvsem starejši so lahka tarča. Sem siguren, da bi moja mati tudi kaj takega naredila, recimo, da bi bila taka novica objavljena v slo jeziku na kakšni bolj brani e-strani.

Imam kar slabo vest, ker sem se res od srca nasmejal
redface-1.gif

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
hahaha...kok so neumni ti uporabniki itelefonov. ne moreš verjet...no sej drug telefon tudi ni za njih...v bistvu se niti ni za čudit...verniki...če bi pri Applu rekli da naj skočijo v vulkan za itelefon bi to storili...
S tem stavkom si postal en izmed njih...

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:

Niso vsi uporabniki telefonov taki geeki kot bralci tega foruma. Za marsikoga še vedno to kar zmorejo novejši telefoni meji na magijo in ne razumejo, kako dejansko stvari delajo. Kot nekdo, ki se ga je prijel status, da se na te zadeve spozna, sem naletel na precej podobnih primerov v vseh znamkah. Ne samo pri telefonih, ampak pri računalnikih na splošno.

Brezžično polnenje ni nič novega. In za nekoga, ki ne ve, ne razume po kakem principu ta dela, ne pomeni, da je neumen. Je pa verjetno veliko teh fotk na twitterju namernih. Kot vidim gre za petke, ki so jih verjetno ravnokar zamenjali za šeske.