Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Continuity, TouchID api, mesages ma precej novih uporbnih funkcij, hey siri, appi lahko zdej med sabo shareja stvari, custom widgeti v notifcation area, itd itd...
"t be times when you send important information via email or text message. After just one try, QuickType remembered my password for my Apple ID, which I had sent via text."
To pove dovolj o avtorju, sploh nima smisla razpravljat.
Ampak tole je pa res neverjetno. Tip se ima očitno za nekega guruja zasebnosti in varnosti. Čudno da ni passworda napisal kar v tale članek. Itak ga verjetno niti ni treba, ker je geslo najbrž 123456, password ali pa nelson1.
Citat: Uporabnik R0KY pravi:
Continuity, TouchID api, mesages ma precej novih uporbnih funkcij, hey siri, appi lahko zdej med sabo shareja stvari, custom widgeti v notifcation area, itd itd...
Imam 4s in zaenkrat ios8 dela bolje od prejšnjega 7. Vse je hitrejše. Zdej pa ne vem ali imam jaz srečo, ali problemi pridejo kasneje. Če pa crkne, bom imel dober razlog za nakup LG-ja.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.