iOS 7

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.875
696
113
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Glede na to, da lightning kabel ni univerzalni standard, lahko delajo karkoli hočejo. Tudi monopola nimajo. Ne pravim pa, da se s tem strinjam. Sicer bodo verjetno prej ko slej našli workaround.

Sicer tega niso naredili prvič. Podobno je bilo že pri 30 pinskem konektorju, oz originalnem polnilcu. Ta je samo vmesnik za usb. So pa pri applu uporabili tudi data žice pri polnjenju, kjer so zakodirali, kako močan je polnilec. Tako na iPhonu niso več delovali iPod ponilci. Se je izpisalo podobno obvestilo.

Ne vem zakaj jih ustrezne inštitucije ne "prisilijo" v uporabo dogovorjenega priključka za polnenje, in sicer microUSB. Apple je koliko vem še edina izjema
rolleyes-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Ne da se mi brat nazaj, če sem jaz mišljen s tem. Jaz imam 4S.

Nop, ni letelo nate.
wink-1.gif

Verjetno name. Imam doma še eno štirko z ios 6 in sem naredil par vzporednih testov in je bila hitrost praktično enaka.

Zmotilo me je namreč, ko sem nekje (mislim da na slo techu) videl napisano da se recimo telefonski vmesnik odpira dve sekundi dlje. No, pri meni tega ni.

Morda je razlika v tem da sem naredil clean restore in ne samo update.

Aja, na štirki ne delajo dynamic wallpaperji (in tisti parallax efekt)

Edit: evo tko na hitro posneto (z ipadom, tako da je kvaliteta slaba). Ni raketa, ni pa tudi moteče počasno.

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Zdaj jaz ne vem a na 4S ne deluje parallax ali pa jaz ne opazim oz. ne vem kaj gledat. Dynamic wallpaperji mi delujejo drugač.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
ksz

Sta forumaša ki pravita da iOS7 na iPhone 4 deluje gladko prepričana da nimata 4S? Ker tisto kar sem jaz videl na par iPhonih 4 z iOS7 je daleč od gladkega delovanja, razen če si navajen kakšnega povprečnega Shitdroida, potem pa verjamem da.
smile-1.gif

saj tudi na 4s steka...tak dani ravno ful gladko..o stisnes 2xhome pa scrolas med programi se zatika...isto je ko posljes sms, se vmes preden postane zelen al pa moder oblacek zatakne za delček sekunde...v bistvu ni moteče samo je pa daleč od čisto gladkega delovanja

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.285
195
63
KSZ

Da še jaz pristavim svoj piskrček.
Na iPad 3 se opazno bolj zatika kot iOS 6. Ni sicer moteče, je pa dejstvo, da je pri meni šestica veliko bolj gladko delovala kot sedmica.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
iPAD3 ima problem, ker retina grafika požre več moči kot jo premore procesor. To je bil problem že ob predstavitvi, ko je bil iPAD 2 skoraj hitrejši in tudi eden od razlogov za tako hitro predstavitev iPAD-a 4.

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Opažam da na iOS7 določene aplikacije trokirajo. Recimo na ipad mani mi real Racing 3 šteka za popizdit. Posebej na začetku dirke. Ko pa enkrat zadevo naloži, pa dela OK. Je pa bil posodobljen OTA. Bom poiskusil še back up naredit pa clean istal, če bo kaj boljše. če ne pa. kakšna je uradna varjanta da grem nazaj na 6.xx?