Vem, da je to že od nekdaj, samo gre za to, da pač zadnje čase to nekako bolj opažam pri ljudeh v moji bližini, in sicer da si doma omislijo nakup nekega stroja (naprave), s katerim najprej delajo nekaj zase (npr. za hobi, ali za svoje potrebe), potem pa naredijo uslugo še sosedu, pa prijatelju, zadeva se razve, "naročil" je vedno več, na neki točki se začnejo te male usluge plačevati in začne pritekati denar.
Sedaj me pa zanimajo vaši primeri (ali pa od vaših sosedov/znancev/prijateljev...).
Nekaj mojih: liofilizator, tisk na majice, 3D printer, bager, laserski razrez, komora za zorjenje mesa, ...
...boste rekli, ja to se gre za vsako podjetnitvo od igle do lokomotive.
Ne.
Zanimajo me taki majhni domači hobi-projekti, ki potem malo zrastejo. Ne, da iz tega rata gazela, ampak še vedno hodiš v službo in popoldne zaslužiš za dopust in za passata namesto golfa.
Sedaj me pa zanimajo vaši primeri (ali pa od vaših sosedov/znancev/prijateljev...).
Nekaj mojih: liofilizator, tisk na majice, 3D printer, bager, laserski razrez, komora za zorjenje mesa, ...
...boste rekli, ja to se gre za vsako podjetnitvo od igle do lokomotive.
Ne.
Zanimajo me taki majhni domači hobi-projekti, ki potem malo zrastejo. Ne, da iz tega rata gazela, ampak še vedno hodiš v službo in popoldne zaslužiš za dopust in za passata namesto golfa.