Intersport - zimski tekaški čevelj

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
829
42
28
Mi lahko kdo priporoči kak dober model zimskega tekaškega čevlja, ki se ga da dobiti v Intersportu ?
sprasujem se.gif

Konkretno za Intersport sprašujem za to, ker mi je ostal še kupon za vrednostni popust in bi ga rad izkoristil, preden mi zapade.
smirk-1.gif

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
Še en glas za te Salomonke
smile-1.gif

Poleti so prav prišle, da sem imela suhe noge v jutranji rosi (drugače so vseeno mal prevroče), za zdaj so pa ravno prav
smile-1.gif

Je pa meni osebno kar precej robusten (GTX naredi svoje) in mogoče malce trd tekaški čevelj, ampak meni odgovarja (še posebej zaradi moje teže in kar precejšnje prekomerne pronacije). Občutek, da je malce trd, zgine takoj, ko greš dol z asfalta na kakšno potko na polju ali makadam.

Če z "zimski" tekaški čevelj misliš na čevlje z goretexom, potem nimaš kaj dosti izbire.

Mogoče si mal prebereš še tekaški forum --> http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?f=27&t=12857

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
829
42
28
pozdrav.gif

Ja., rad bi nekaj nepremočljivega (in toplega), da ne bom plaval v prihajajoči plundri in dežju.
crazy1.gif

Kako je pa z oprijemom v gležnju ?

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
829
42
28
Ah, pardon, na sliki je blo za trenutek videti, da je nekoliko višji in da ti objame gleženj. Zdaj vidim, da je klasičen nizki čevelj.

Bom preizkusil, pa bomo videli kakšen bo občutek.

iGE

Pripravnik
1. okt 2007
239
0
16
Citat:
Uporabnik iverson pravi:
Drugače pa osebno še bolj cenim Inov8 superge. Čisti off road čevlji. Poglej model Roclite 312 GTX . Sam uporabljam Inov8 za gorske teke, oprijem boljši kot na Salomonkah ter vzdržljivost je veliko boljša!
in evo še pametna cena; klik!

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
Citat:
Uporabnik iGE pravi:
Citat:
Uporabnik iverson pravi:
Drugače pa osebno še bolj cenim Inov8 superge. Čisti off road čevlji. Poglej model Roclite 312 GTX . Sam uporabljam Inov8 za gorske teke, oprijem boljši kot na Salomonkah ter vzdržljivost je veliko boljša!
in evo še pametna cena; klik!

res super ponudba. poglej še spodaj katere števlike so na zalogi :)