Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Poleti so prav prišle, da sem imela suhe noge v jutranji rosi (drugače so vseeno mal prevroče), za zdaj so pa ravno prav
Je pa meni osebno kar precej robusten (GTX naredi svoje) in mogoče malce trd tekaški čevelj, ampak meni odgovarja (še posebej zaradi moje teže in kar precejšnje prekomerne pronacije). Občutek, da je malce trd, zgine takoj, ko greš dol z asfalta na kakšno potko na polju ali makadam.
Če z "zimski" tekaški čevelj misliš na čevlje z goretexom, potem nimaš kaj dosti izbire.
Drugače pa osebno še bolj cenim Inov8 superge. Čisti off road čevlji. Poglej model Roclite 312 GTX . Sam uporabljam Inov8 za gorske teke, oprijem boljši kot na Salomonkah ter vzdržljivost je veliko boljša!
Citat: Uporabnik iverson pravi:
Drugače pa osebno še bolj cenim Inov8 superge. Čisti off road čevlji. Poglej model Roclite 312 GTX . Sam uporabljam Inov8 za gorske teke, oprijem boljši kot na Salomonkah ter vzdržljivost je veliko boljša!
Citat: Uporabnik iverson pravi:
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.