Interesne skupine

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.134
5.077
113
Nuku`Alofa
Koliko časa je treba čakati, da dobiš dostop? A so kakšni posebni pogoji (sixpacki na pravem naslovu?) za vpis?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.089
16.256
113
Kaj nikjer ni kakšnega gumba "zaprosi za članstvo" ali kaj podobnega? Na tak način sem jaz prišel med "vikend bojevnike" :)

• Všeč mi je
Reactions: marc

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.134
5.077
113
Nuku`Alofa
Sem že prejšnji teden stisnil gumb za prošnjo za vstop med moto loverje, pa ni odziva. Zato sprašujem, če je potrebo nakazati kam kakšen sixpack

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
Jst sm v zgodivinski koticek prsu in pricakoval kake debate pa je bolj mrtvo. Mogoce jst zacnem

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.089
16.256
113
No ja no, če smo popolnoma iskreni je bil tist kotiček ustvarjen za stil debate, kakršnemu večina ljubiteljev slovenske zgodovine tu na Alterju več kot očitno ni dorasla - mirne oz. kulturne debate osnovane na dejstvih ali pa na "dejstvih", ki se jih kasneje argumentirano ovrže in ne vsesplošna prepucavanja in žaljenja.
Največji razlog za to je bil namen, da se vsa ta rdeče-bela driskanja s tem odstrani iz ostalih podforumov. Ampak Alter je pač Alter in takšne debate očitno niso tako kul kot so zdaj zaklenjene teme v Čveku.

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
ustanovitev tega krožka je bil patetičen poizkus bežanja od resnice glede rezultatov in zmagovalcev 2. svetovne vojne

Faking skoda :( Sm mislu da bodo not bolj splosne zgodovinske razprave od antike do novejse zgodovine ampak ocitno na Alterju (al pa Sloveniji na splosno) tega nismo zmozni brez da bi se zaceli delit pa drkat med sabo.