Instagram

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.489
119
63
Do pred par dni sem Instagram vecinoma na kompjuterju gledal , na telefonu zgolj ce mi je blo dougcajt.
Zdaj pa vidim, da so nekaj verjetno spremenili (pikore,websta,ink...) Povsod samo se analitika in pa moj profil vidim.
Je instagram kaj spreminjal ? (Verjetno na API platformi)

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
Meni deluje normalno.. Infinite scroll till death
smile-1.gif

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Ja api je spremenjen. Oz so nova pravila, da morajo vsako aplikacijo posebej odobriti. Vse aplikacije, ki so bile narejene pred 17. novembron 2015, so s 1. junijem nehale delovati.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.489
119
63
Sem nasel ja, thx. Ocitno edina varianta samo se original instagram stran fotko po fotko skrolat :S

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
ksz...

Zakaj te folk dodaja in hoče followat?

Na telefon sem instaliral, samo da sem dal privat profil pa pozabil za nekaj časa. Sedaj vidim, pa 50 requestov od folka + eden od enega pudla
stupid-1.gif

Pa se vidi, da nimam nobenega posta...

mistique

Guru
16. jun 2009
13.725
1.511
113
Emona / Carnium
Slovenščina je za 90% modernih izrazov skrajno zastarela, prevodi so absurdni. Jaz je ne všečkam za diskurz o socialnih omrežjih. Te pa popolnoma razumem, Janez Krajnski.

On topic: followerji so koristni, dočim takšni, ki so neaktivni ne in se jih velja odrešiti (obstajajo app-i za iskanje neaktivnih follow-erjev).

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
ksz....

zdaj me je malo pogrelo, ker mi ponuja folk ki sem ga poznal pred 15 leti. (razumem, da ti lahko gleda povezave z msn, skypa, itd).

Registriral sem se s "čistim mailom", tist folk nisem nikol gledal na instagramu. Mi lahko kdo razloži od kje jemle morebitne povezave....

JakeOnBreak

Majstr
18. jun 2012
732
296
63
Telefonski imenik, pa včasih ti tudi ponudi "prijatelje od prijateljev"

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
- čist email
- stara telefonska
-nisem nobega od znancev dodajal

Pa tako ali tako trenutni znanci skoraj ne morejo poznati folk , katerega sem poznal 15 let nazaj.

Pa tudi takrat ko sem tiste ljudi poznal ni bilo facebooka še...

Citat:
Instagram is owned by Facebook, so a lot of the suggestions are based on your Facebook friends and connections. It also looks at what accounts you're following and what accounts your existing friends follow and interact with.

Pa itak FB ima drug email kot se ga za instagram vzel... za telefonsko pa nisem prepričan, če sem jo vpisal not. hmmm

Samo vseeno od kje so potem imenike dobil... telefonska je premalo , za crossreference.

hmmm...
Citat:
How deep the rabbit hole goes

Citat:
Same here. I used to have an instagram account as a separate identity, never linked to facebook. Recently all my facebook friends started to discover it. If I wanted my friends to know my instagram I would tell them, no?
https://www.facebook.com/help/community/question/?id=10152610880286369

Možno, da sem za kakim vohunil na facebooku.... samo da mi ga sedaj na instagramu ponuja je pa
stupid-1.gif
Pa verjetno gre v obe smeri.

Pa še sedaj nisem prepričan, kako so dobil povezavo med dvemi različnimi maili. (možno, da sem imel oboje v brskalniku hkrati odprto...)