Citat:
Uporabnik franci pravi:
Peezda, napišem vam, zakaj take omejitve, pa vam enostavmo ne klikne. Res, specialci ste.
Če ste že taki asi, pa mi sedajle napišite, kakšne bi bile primerne omejitve za npr safete v 1.8T volkswagnerju?
Enake kot sem jih že zgoraj napisal. Sam vi enostavno ne znate brat. Vam je očitno treba narisat zadeve.
Dejte se malce zamislit.
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Lej, ponekod še z avtom s 40km/h res komaj zvoziš po odcepu, sploh ob dežju. Vendar, treba je pomislit tudi na večja vozila. A nisem dovolj nazorno napisal zgoraj? Ali naj bo 100 znakov na vsakem odcepu? Po A, B, C,... kategorijah, ter po Šumi, Alonso, Loeb,... kriterijih? Znaki so univerzalni, so pa prilagojeni (itak ne vsi) minimalnemu tveganju, oz vsaj naj bi bili.
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Peezda, napišem vam, zakaj take omejitve, pa vam enostavmo ne klikne. Res, specialci ste.
Če ste že taki asi, pa mi sedajle napišite, kakšne bi bile primerne omejitve za npr safete v 1.8T volkswagnerju?
Enake kot sem jih že zgoraj napisal. Sam vi enostavno ne znate brat. Vam je očitno treba narisat zadeve.
Dejte se malce zamislit.
možnih vzrokov je več: lahko je na drugi cesti slabši asfalt, lahko na cesti zastaja ali teče čez voda, lahko je cesta ožja, ..Citat:
Uporabnik stein pravi:
Malo se pomiri.
Tema gre o nečem čist drugem. Namreč zakaj je na eni cesti omejitev 100 km/h, drugje na enaki cesti pa 40 km/h?
A tam veljajo drugi fizikalni zakoni?
Pa da omenjam takih, ki so očitno v nasprotju s predpisi.
..
Citat:
Uporabnik sass pravi:
možnih vzrokov je več: lahko je na drugi cesti slabši asfalt, lahko na cesti zastaja ali teče čez voda, lahko je cesta ožja, ..
kje pa je kakšen primer znaka, ki je v očitnem nasprotju s predpisi?