Citat:
Uporabnik Mirek pravi:
Na kateri naslov (če se sploh) lahko prijavijo neustrezno postavljeni prometni znaki na naših cestah.K er , kako postaljajo promatne znake že meji na znanstveno fantastiko.
Hvala in pozdrav
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Folk, zakaj ne pogledate širše slike?. Točno te omejitve veljajo tudi za šleperje, buse, 60 tonska avtodvigala,... žakaj že? Bi radi imeli 150 znakov na vsakem vogalu? Po enega za A, B, C, D,... kategorijo, potem pa še za lokalca z zlizanimi gumami, ter jasno še za Dolfeta iz Dupleka, ker ima zjahane amortizerje, pa.... ko se pa skantajo, pa bi itak vsi nekaj tožil
Pa še. Npr, zakaj hudiča skoraj vsak teden kakšen avto vlečejo iz jarka na odcepu za ind. cono Rudnik iz smeri Malenc? In, zakaj skoraj vsak mesec menjajo odbojne ograje na odcepu Sneberje (iz smeri razcepa Zadobrova)? Meni enostavno ni jasno, kaj vse nekateri počnete med vožnjo
@naslovniku teme. Povprašaj na svoji občini, kdo je pristojen za ceste, o katerih govoriš. Potem pa pač naprej.
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Folk, zakaj ne pogledate širše slike?. Točno te omejitve veljajo tudi za šleperje, buse, 60 tonska avtodvigala,... žakaj že? Bi radi imeli 150 znakov na vsakem vogalu? Po enega za A, B, C, D,... kategorijo, potem pa še za lokalca z zlizanimi gumami, ter jasno še za Dolfeta iz Dupleka, ker ima zjahane amortizerje, pa.... ko se pa skantajo, pa bi itak vsi nekaj tožil
Pa še. Npr, zakaj hudiča skoraj vsak teden kakšen avto vlečejo iz jarka na odcepu za ind. cono Rudnik iz smeri Malenc? In, zakaj skoraj vsak mesec menjajo odbojne ograje na odcepu Sneberje (iz smeri razcepa Zadobrova)? Meni enostavno ni jasno, kaj vse nekateri počnete med vožnjo
@naslovniku teme. Povprašaj na svoji občini, kdo je pristojen za ceste, o katerih govoriš. Potem pa pač naprej.
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Mi je žal, da sem sploh kaj napisal, itak se nobenega ne dotakne. Šumlni falirani....
Uživejte
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Folk, zakaj ne pogledate širše slike?. Točno te omejitve veljajo tudi za šleperje, buse, 60 tonska avtodvigala,... žakaj že? Bi radi imeli 150 znakov na vsakem vogalu? Po enega za A, B, C, D,... kategorijo, potem pa še za lokalca z zlizanimi gumami, ter jasno še za Dolfeta iz Dupleka, ker ima zjahane amortizerje.