Innocence of Muslims

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
Francozi so že s tem začeli...

http://www.news.com.au/world/f...v-1226477532876

French magazine Charlie Hebdo publishes nude cartoons of Prophet Mohammed ......

every action has an equal and opposite reaction
smirk-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kolateralna škoda. ubistvu pa postavitev mejnika. ropotaš, zbombam ti ambasado..nič ne narediš..torej sam ropotaš.

ropotas... fentam ti veleposlanika.... ropotas zazgem ti ambasado..... torej sam ropotas
smirk-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
točno tko se dela..prvo levo lice, pol desno..pol te pa tepek kukr mi paše.

se bodo že zmenil. jaz ne zastopim amerike, ne zastopim tvojih bratov
in spet, zastopim ameriko in zastopim tvoje brate

bi pa jaz to drugače reševal.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:

Kaj pa ne zastopis? Mesas drek da lahko vladas v neredu? Pomagas enkrat eni srani, drugic drugi, pol tretji.... Umre 100.000+ ljudi brezveze. Ni panika dokler je v tem interes. Ce pa spotoma se druga stran koga fenta... Jokcanje o teroristih, banditih in demokraticnih nacelih. Ce Americana nabijejo na palico je to grozljivo, ce Americani koga obesijo za jajca je pa vse ok. Pac, " nova tehnika pridobivanja podatkov".

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

Kaj pa ne zastopis? Mesas drek da lahko vladas v neredu? Pomagas enkrat eni srani, drugic drugi, pol tretji.... Umre 100.000+ ljudi brezveze. Ni panika dokler je v tem interes. Ce pa spotoma se druga stran koga fenta... Jokcanje o teroristih, banditih in demokraticnih nacelih. Ce Americana nabijejo na palico je to grozljivo, ce Americani koga obesijo za jajca je pa vse ok. Pac, " nova tehnika pridobivanja podatkov".

se strinjam. vse to mi gre na organ. mešaš drek, da vladaš.
in pol pride bosna, kosovo, hrvaška.
kle je pa amerika dobra?
pa afganistan v času hladne vojne.
al kako?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.151
-8.779
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Francozi so že s tem začeli...

http://www.news.com.au/world/f...v-1226477532876

French magazine Charlie Hebdo publishes nude cartoons of Prophet Mohammed ......

every action has an equal and opposite reaction
smirk-1.gif
Torej dobimo sliko nagega Jezusa/Marijo/xyz kekca?

Tocno
priden.gif
Super
cheer.gif

Da vidim, če so musliči to sposobni sproducirat.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

se strinjam. vse to mi gre na organ. mešaš drek, da vladaš.
in pol pride bosna, kosovo, hrvaška.
kle je pa amerika dobra?
pa afganistan v času hladne vojne.
al kako?

softic... zaradi Amerike se je sploh zacela vojna oziroma vojne na Balkanu, konkretno J. Baker

Prav nic "niso" bili dobri. So pa ustavili vojno, pa ne zaradi dobrote ampak nesposobnosti EU. V Banja Luko so resili Americani, spet ne zaradi dobrote.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:Super
cheer.gif

Da vidim, če so musliči to sposobni sproducirat.

Sarkazem ni bil dovolj ociten huh? To ni stvar kristijani vs. muslimani ,ker vernikov (katerkoli vere) ve zakaj se gre in da to ni stvar "risb". To je zahojencev ,ki nekatere previce jemeljejo dobesedno in da imajo pravico zaliti druge. Seveda imajo, imajo pa tudi drugi pravico reagirati. Jokcanje kako je taksna ali drugacna reakcija boljsa/slabsa je pa ...

Ce bos po ulici vsakemu moskemu rekel da je grd je to tvoja pravica oziroma mnenje. Nekdo te bo ignoriral, nekdo poslal v 3pm, nekdo pa nalomil. Karkoli dobis je zasluzeno in ni samo zaradi besede "grd" in izrazanja mnenja o lepoti. Sedaj nekdo provocira, dokler se nekomu ne sname. Pol bo pa jokcanje.

Stekas?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Torej, da povzamem, dokler ne naletiš na nekoga, ki je emocionalno in intelektualno na ravni pračloveka bo vredu.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
islamski svet je zakompleksan
žalujejo za časi njihovega vzpona oz razcveta njihove kulture in za časi, ko je islam vladal v razvitem svetu
Mohamed je za njih poosebljena čistoča, nezmotljivost itd, kajti nad njim je bdel sam angel Gabrijel.
kakršna koli kritika, opazka itd nad prerokom ali njihovo vero jih spomni na to, da so so nula,da niso vodilni, da nimajo perspektive , da jih je povozil čas in potem seveda popizdijo

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Torej, da povzamem, dokler ne naletiš na nekoga, ki je emocionalno in intelektualno na ravni pračloveka bo vredu.

povzames lahko karkoli zelis, jaz bi povzel "kdor isce ta najde"

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
islamski svet je zakompleksan
žalujejo za časi njihovega vzpona oz razcveta njihove kulture in za časi, ko je islam vladal v razvitem svetu
Mohamed je za njih poosebljena čistoča, nezmotljivost itd, kajti nad njim je bdel sam angel Gabrijel.
kakršna koli kritika, opazka itd nad prerokom ali njihovo vero jih spomni na to, da so so nula,da niso vodilni, da nimajo perspektive , da jih je povozil čas in potem seveda popizdijo

pa saj sam izijeve poste pogledaš pa vidiš koliko je ura