Innocence of Muslims

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:Hm. Meni se ni še nikoli snelo. Tem živalim pa se dan za dnem. Morda bi pomagalo, če nebi bili fanatični verniki?

Fanaticni vernike spodbuja in generira prav zahod. Posredno in neposredno. Najbolj "fanaticen" rezim na tem delu sveta je najboljsi "prijatelj" zahoda, ateisticni Sadam pa sovraznik. Vse zaradi nafte seveda.

Vse dokler se nekomu ne sname, potem ja pa on zival. Ni civilizirano poslal morilce v drzavo. Ali pa vsaj spustil nekaj tonsko bombo komu na glavo in spekel par otrok. Civilizirano seveda....

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ti kar bluzi, ko pa nekdo napade NEMŠKO ambasado, zaradi videa, ki ga nihče od njih niti videl ni, pa tudi če bi ga SO WHAT(barbika.press), si pa ne zasluži drugačnega opisa kot žival.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
daj nekaj povej...

Prešuštvo je drugi največji greh.

A so kamelarji tako slabi jebači, in jih je strah, da se jim babe skurbajo?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.151
-8.780
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
daj nekaj povej...

Prešuštvo je drugi največji greh.

A so kamelarji tako slabi jebači, in jih je strah, da se jim babe skurbajo?
In pol še prešuštvujejo, ko posilijo veleposlanika
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne..ni fora v tem.
ženska mora rodit cca 20 otrok. tebi.
če se skruba je tako oportunitetna izguba. moraš gledat o iz vidika njihove ekonomije.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Ti kar bluzi, ko pa nekdo napade NEMŠKO ambasado, zaradi videa, ki ga nihče od njih niti videl ni, pa tudi če bi ga SO WHAT(barbika.press), si pa ne zasluži drugačnega opisa kot žival.

kako bi opisal nekoga ,ki brez razloga (tudi brez video posnetka) iz drugega konca planeta odloci da bo zrtvoval 100.000-200.000 zivljenj da lahko nekdo zasluzi kak procent vec?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Tu je tema o živalih, ki po celem islamskem svetu napadajo suvereno ozemlje ambasade. In ne o tvojih nebulozah.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Tu je tema o živalih, ki po celem islamskem svetu napadajo suvereno ozemlje ambasade. In ne o tvojih nebulozah.

sveto in suvereno ozemlja ambasade je seveda bolj sveto in suvereno od suverene DRZAVE
crazy1.gif

ce napades drzavo zaradi lazi: OK in NORMALNO
ce napadas ambasado zaradi provokacij: NOT OK

stupid-1.gif

Preden se ubili tega uslubenca obvescevalne sluzbe so na isti nacin vajenci zahoda ubili Gadaffija pa je bilo vse ok.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
ksz... muslimani, ki za razliko od večine pri nas (po njihovo) sledijo izvorni obliki Korana, so pripravili projekt Moj Mohamed, katerega cilj je je pravilno predstaviti poslanca Mohameda.

O projektu

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

sveto in suvereno ozemlja ambasade je seveda bolj sveto in suvereno od suverene DRZAVE
crazy1.gif

stupid-1.gif

Preden se ubili tega uslubenca obvescevalne sluzbe so na isti nacin vajenci zahoda ubili Gadaffija pa je bilo vse ok.

https://www.youtube.com/watch?v=UaS2bRGS86c

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

crazy1.gif

stupid-1.gif

Spet obračaš pozornost, ker niti sam pri sebi ne zmoreš priznati, da so to enostavno živali.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

crazy1.gif

stupid-1.gif

Spet obračaš pozornost, ker niti sam pri sebi ne zmoreš priznati, da so to enostavno živali.

kaj od zapisanega ni res? kaj sm obrnil? kaj se je zgodilo prej?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Trenutno me to ne zanima. Trenutno me zanimajo živali, ki napadajo suvereno ozemlje zato, ker jim je njihov lokalni imam povedal, da je en grdi grdi američan posnel en grdi grdi filmček o Muhamedu.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Trenutno me to ne zanima. Trenutno me zanimajo živali, ki napadajo suvereno ozemlje zato, ker jim je njihov lokalni imam povedal, da je en grdi grdi američan posnel en grdi grdi filmček o Muhamedu.

mene pa res hudo zanima zakaj je nekdo nekega vohuna usmrtil.... res tragicno glede nato da je pred njim brezveze umrlo na tisoce nedolznih ljudi

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Vidiš, na to pa res nisem pomislil.

zato so prijatelji. jaz tut nisem pomislil, da si lahko na vasi, pa maš bazen z mucam na dohvat ruke.

aja..pa spet so prodajal letne karte..baje

Hvala, da si povedal.
cheer.gif

Nisem imel pojma. Izgleda da bo treba fejsbuk uštimat-tam obveščajo.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Za razliko o tebe tisti, ki v Sloveniji sledijo Koranu, pripravljajo izobraževanje na temo preroka Mohameda