Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.803
2.666
113
1743925367167.png

Ma mnogi bi te radi videli ... pod valjarjem!

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.580
3.297
113
Sem hotel ravno to napisat, da piseč "članka" nima pojma o poslovanju malih (osebnih) podjetij.

Če vse stroške lastnega življenja obesiš na firmo, "saj si njen obraz" lahko hitro padeš v minus, ki pa se nikjer ne pozna razen pri nižanju kapitala in boniteti, ter seveda pri nižjem ali neplačilu davka od dobička.
Bolj pravilno bi bilo pogledati koliko zapadlih neplačanih obveznosti ima kdo od njih.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.673
7.963
113
Ksz

Tudi sam odsel na oddih k juznim sosedom… cene piva razlicno od 3.00 do 4.80. Vse ob vodi. Glede na to da tudi v sloveniji nabijajo cene se mi to ne zdi nic takega… ampak… dogodek dneva:

na google maps najdemo trgovino 6km naprej in se z bicikli zazenemo da bi ujeli odpiralni cas (naj bi bilo odprto do 12.30)… 12.10, uletim v stacuno, naberem tiste piksne in dve koli za lepse polovice…. Pridem na kaso… vec sam zatvorila u 12… ok moze bez racuna, daj mi pivo…

6x karlovacko piksna in 2x cola pol litra flasa… 25 eur….

To je turizem fantje, k se pustis v lokalni prodajalni nategnit ne v kafani :)

kako doslo tako oslo…

nato je gospa zaklenila, se usedla v razjahanega polota in odpeljala… upam da ji bo kaj lazje s temi 15 ekstra evri… tko da zacnite objavljat cene iz stacun ker kategorija iz lokalov ni vec zanimiva :)))

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.673
7.963
113
Ksz

Tudi sam odsel na oddih k juznim sosedom… cene piva razlicno od 3.00 do 4.80. Vse ob vodi. Glede na to da tudi v sloveniji nabijajo cene se mi to ne zdi nic takega… ampak… dogodek dneva:

na google maps najdemo trgovino 6km naprej in se z bicikli zazenemo da bi ujeli odpiralni cas (naj bi bilo odprto do 12.30)… 12.10, uletim v stacuno, naberem tiste piksne in dve koli za lepse polovice…. Pridem na kaso… vec sam zatvorila u 12… ok moze bez racuna, daj mi pivo…

6x karlovacko piksna in 2x cola pol litra flasa… 25 eur….

To je turizem fantje, k se pustis v lokalni prodajalni nategnit ne v kafani :)

kako doslo tako oslo…

nato je gospa zaklenila, se usedla v razjahanega polota in odpeljala… upam da ji bo kaj lazje s temi 15 ekstra evri… tko da zacnite objavljat cene iz stacun ker kategorija iz lokalov ni vec zanimiva :)))
Se foto ovekovecenje tega pozlacenega karlovackega

IMG_7436.jpeg