Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

B81

22. jul 2007
38.537
11.528
113
Pojstrcek naredim za 24 eur se mi zdi na redbubble...niti ne pretirava s cenami, pa bi lahko, ker norci majo dnar ponavadi :evil:

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.280
3.739
113
Ja 3,14zda, kaj misliš koliko stane prenos podatkov med onostranstvom in RL?
Ni to pucen.:valjamse:
.
V isto kategorijo spada vse od astrologije naprej, poglej si cenike astrologov:
https://www.emakurent.com/sl/osebni-posvet-z-emo-kurent/
In vsi pravijo, da si stranke podajajo kljuko in, ker je najbolj grozno, jim jaz kar verjamem.
.
Folk je večinoma res trapast - to je menda ja jasno že po TV programu, da rezultatov volitev sploh ne omenjamo...

• Všeč mi je
Reactions: sad

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.415
3.197
113
Tole kako se takšni prevaranti sklicujejo na neko moralo in se hvalijo kako pomagajo ljudem in nikogar, ki potrebuje pomoč ne zavrnejo, je tudi smeh. Če bi to res počeli iz dobrote, nebi vsako minuto terapije drago računali.
Tudi najbolj človekoljubni "terapevti", ki ne računajo nič, na koncu nastavijo pušico v stilu, daš kolker daš, ampak nikakor manj kot sosed.

B81

22. jul 2007
38.537
11.528
113
Wtf:sprasujemse:

Za zjokat v resnici :bonk:
po eni strani prav, da nimajo vsi enako dnarja :D

"Obožujem športna oblačila in sem malce precenila samo sebe. Kot zmešana kura sem grabila kose, ki jih poznam in kose, ki so mi že nekaj časa všeč. Na blagajni sem bila živčna, če bo teh 400 evrov, ki jih imam na računu dovolj in je bilo. Za las sicer, ampak je bilo," je v smehu priznala Maja iz Vrhnike.

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.478
2.673
113
Čredni nagon.
Nobenega deca (bolj malo) nisem videl v vrsti čakat!
Tisti, ki so bili, so bili siledžije za spremljevalo ženskam!

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N