Ja, vsi bolj uspešni od nas imajo samo srečo. Mi bi tudi bili tako uspešni, samo če bi imeli srečo.
Srečo pa veze... To je tisto, kar nam onemogoča biti carji...
Malo kalkulator uporabi. Ce je nekdo v sluzbi in ima 10.000 eur neto place, je to v 10 letih 1.200.000 eur. V 30 letih 3.600.000Za 90% slovenskih uspešnežev kateri so v državnih jaslih od geoplinov, gen-ijev siq-u, toplarn, snag, etc.... torej 3/4 ljubljane tole kr drži.
Tole je bil pa en avtizem v ene virtualne novčke čas posvetit.... eni so ga pa v pokemone, lahko bi sedaj tudi pokemone trajdali na veliko, pa jih ne ker očitno niso imeli sreče.
sreca, ali pa da kup folka nategnes.sreča definitivno je faktor, samo moreš se spravit v pozicijo, da te poliz sreče preskrbi za življenje, pa še kako generacijo zraven.
tega se pač ne da pofejkat.
No, govorimo o merlaku, ki ni nategnil nikogar. Zacel majnat bitkojne, ustanovila sta borzo, ki trzi od vsake transakcije.sreca, ali pa da kup folka nategnes.
Bi malo dopolnil saj imamo še dva z enakim pomenom in sicer "isti ptiči skup letijo" & "Povej mi, s kom se družiš in povem ti kdo si".Mi imamo en lep pregovor za tole, ki ga rada uporabim, ker se kar strinjam, da je res tako (s kakimi redkimi izjemami seveda): Gliha vkup štriha...
V določenih zadevah je pretiraval, samo tele novodobne afnarije so pa kar lepo reševaliNekdo pred 80 leti je imel rešitev za take probleme. Pa se za kakšne
Ne bi se glih strinjal, da Merlak ni nikogar nategnil: s Tokens.net (kovanec DTR) je lepo obrnil vložene etre, ki so šli vmes konkretno gor, on pa je potem vlagateljem vrnil dolarje v prvotni protivrednosti. Razliko je seveda lepo pobasal.No, govorimo o merlaku, ki ni nategnil nikogar. Zacel majnat bitkojne, ustanovila sta borzo, ki trzi od vsake transakcije.
Natega tu ni. Veliko je nategov z izdajanjem shitcoinov, za katere se v3, da bodo zgrmeli dol. Onadva nista bila nikdar tu zraven.
Dajmo se malo pogovarjati o ""influencerkah""
Kako smo do te faze prišli, da teh nakladačev in ne brcnemo v rit?