Jz sm pa eno financno svetovalko zacel trollat… me zanima kok dalec bova prisla
Jaz tudi pošilajm virtualni objemček.
Daj objav kak print scr tukaj.Jz sm pa eno financno svetovalko zacel trollat… me zanima kok dalec bova prisla
Daj objav kak print scr tukaj.
Naj se posveti kuharijo, ki jo skupaj z ženo res obvlada.Prva lastovka. "Cool fotr" je izbrisal svoj Facebook.
Znani Slovenec: Izbrisal sem svoj profil z več deset tisoč sledilci, to je razlog
Vplivnež Jani Jugovic je znan kot Cool fotr, a je temu delu napovedal konec.www.slovenskenovice.si
Jani Jugovic, bolj znan kot Cool fotr in eden od prvih t. i. vplivnežev pri nas, je v podcastu Metina lista prvič javno naznanil, da se »počasi odmika od svojega Cool fotra«, torej z imenom, ki ga je poneslo v svet vplivnežev. Svoje vloge je dolga leta redno objavljal tudi na facebooku, a temu je zdaj naredil konec. Te dni je izbrisal svoj prosil na facebooku s 70.000 sledilci. Kot pravi, je vse skupaj prerasel. »Nisem le vplivnež, imam tudi druge moralne vrednote. Hkrati pa mi ni všeč, v katero smer gre facebook in ne želim biti več del tega,« je naznanil.
Ma ni slaba no, je pa res v faco malo… Lipicaska ampak v živo ni tok slabo. Je pa zanimivo kako ji pašejo samo “slavni” moškilepa ni, ima pa zobe.
Bojda je bila nekje blizu Monaka nekaj časa, poslovno v rdeči četrti.Nova od RG je pa tudi neka infuenserka/manekenka
Če jo malo googlam, Dubaj, Monako, influencerka, sama draga roba okoli, s tem da ni Paris Hilton...
No počasi bo...... IKEA Ljubljana si pozabil
Izgleda malo sus, da ni kakšen false flag PR stunt. Sus je tudi bivat pri frendu v enosobnem stanovanju, čeprav vlečeš višjo plačo kot ta tvoj prijatelj in si komot privoščiš najem 1 sobnega stanovanja v Gorici.