Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

hermann

Guru
19. mar 2014
10.242
7.286
113
Niti enega primera še ni bilo ne pri nas in ne v EU, da bi bil prvi nešolan posredovalec v nesreči česa obtožen ali obsojen, ker je pomagal v življenjsko nevarni situaciji.
Saj ni bilo govora o krivdi ampak o neprijetnostih, ki jih junaštvo potegne za sabo. Zgubljanje časa kot priča po sodiščih ipd. zadeve. Povsem resnični problemi.

• Všeč mi je
Reactions: BuDi

tony

Guru
23. jul 2007
11.209
1.948
113
Če človeka strah, ker ni še nikoli preplaval Drave od enega do drugega brega, to razumem.

Če ga je strah pravnih postopkov, ga naj opogumim, da ga ni treba biti strah.

Če se mu pa ne da pogovarjati s policijo in kdo ve kom še, ko je vsaj poskušal rešiti življenje, ga pa ne razumem.

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.916
14.573
113
je pa res, še sam mozakar je priznal (vsaj tako v tekstu), da ni imel pojma kaj sploh plava... tako da ... enako lahko sklepamo da tudi drugi.
Članek se potem pojavi 5 dni po dogodku , vsa pozornost se potem daje 3em, ki so snemali.
Pač kako je bilo v resnici ne vemo povsem.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
4.017
-1.590
63
No dajmo, da smo totalno zabluzili s človečnostjo je fakt. Da so važni lajki je prvo. To da folk snema, nekaj "k niso niti vedli kaj je", je totalen bulšit in opravičevanje svoje apatičnosti. In starejši gospod, je bil edini z jajci, ki je skočil pomagat. Ostala gamat je pa snemala in ploskala rešitelju.

BuDi

Guru
6. sep 2007
9.243
5.894
113
Jebalo te čakanje na PP.
Oče je pred leti našel denarnico, in jo nesel osebi katere osebna je bila not. - Tri (3) sodne obravnave, da je sigurno ukradel denar, ki naj bi bil v denarnici in da je verjetno potem denarnico vrnil ker je želel še nagrado... pa samo pozvonil je in rekel, če je njihova. Tri obravnave.

f. off...

Enkrat sem bil priča pretepa - da so bili storilci oproščeni sem imel kup neplačanih neprijetnosti in resnih zajebavanj odvetnikov in modrih organov. Cel kup. Ker sem bil napačen trenutek na napačnem kraju. Kot priča. Večurni obiski policije, telefonski pogovori, sodne obravnave...
Po več letih sem bil spoznan za nezanesljivega, ker nisem vedel kakšno jakno je imel en od šestih vpletenih... kaj vem 5-6 let nazaj.

f. off...

če kdo umre bo pač Darwin, boli me.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
4.017
-1.590
63
Reševanje izgubljene denarnice by štefan špilferdberg.

Ni čudn da gre vse u tri pisane marjetice.

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.916
14.573
113
No dajmo, da smo totalno zabluzili s človečnostjo je fakt. Da so važni lajki je prvo. To da folk snema, nekaj "k niso niti vedli kaj je", je totalen bulšit in opravičevanje svoje apatičnosti. In starejši gospod, je bil edini z jajci, ki je skočil pomagat. Ostala gamat je pa snemala in ploskala rešitelju.
očigledno si bil poleg in ploskal

• Objave ne odobravam
Reactions: Kamele0N

tony

Guru
23. jul 2007
11.209
1.948
113
Oče je pred leti našel denarnico, in jo nesel osebi katere osebna je bila not. - Tri (3) sodne obravnave, da je sigurno ukradel denar, ki naj bi bil v denarnici in da je verjetno potem denarnico vrnil ker je želel še nagrado... pa samo pozvonil je in rekel, če je njihova. Tri obravnave.

f. off...

Enkrat sem bil priča pretepa - da so bili storilci oproščeni sem imel kup neplačanih neprijetnosti in resnih zajebavanj odvetnikov in modrih organov. Cel kup. Ker sem bil napačen trenutek na napačnem kraju. Kot priča. Večurni obiski policije, telefonski pogovori, sodne obravnave...
Po več letih sem bil spoznan za nezanesljivega, ker nisem vedel kakšno jakno je imel en od šestih vpletenih... kaj vem 5-6 let nazaj.

f. off...

če kdo umre bo pač Darwin, boli me.
Človek božji, izgubil si se. Tle ne gre za denarnice in ta spodnje, ki se mlatijo zaradi lepšega. Saj se vsak kdaj znebi kakšne debele na forumu, ampak, daj nehaj tipkati, no.

Ti bo Primc pojasnil: "za otroke gre".

• Objave ne odobravam
Reactions: BuDi

tony

Guru
23. jul 2007
11.209
1.948
113
Mislim, če že moramo pisati anekdote, ki nima veze, lahko tudi jaz eno: nekega dne sem na svojem balkonu našel neistreljen metek.

Naslednji dan nisem imel časa, zato sem šel na lokalno PP čez dva dni in se izmislil, da sem ga našel prejšnji dan. Policaj je prišel ven pogledat metek, in me povabil v avlo (ki je povsem enaka kot leta 1991, ko smo šli mulci zraven s stricom, ki je bil rezervni policaj v tistih časih), da bom vsaj na klimi čakal.

Potem je prišla ena druga teta, ki je povedala, da je naboj "pravi" in da ima uničeno vžigalno kapico (zato se ga je tudi nekdo hotel znebiti), nežno so me vprašali, če mi kdo grozi, podpisal sem zapisnik o najdenem predmetu in to je to.

Ja, trajalo je ene dve uri, ki jih ne bom dobil nazaj. Ampak če je že nek lopov imel toliko pameti, da metka ni odvrgel na otroško igrišče pod mojim balkonom, sem je imel tudi jaz toliko, da sem ga odnesel tja kamor spada...

Yogi

Guru
1. sep 2007
5.172
1.577
113
Drži. 81 letni možakar najbrž ni videl dobro. Mlade oči so videle bistveno bolje in niso odreagirale...

• Všeč mi je
Reactions: tony