Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pravi oprani desničar.
Napisal sm da ni prav kar se tiče unga plavalca. Ti pa kr neki svoje tolčeš. Mi se pogovarjamo o ruskih influensarkah ti prideš pa vn z trans tematiko pa se delaš pametnega. Torej?
Išem sredstva, da spravim moji psici in sebe domov. - 10 jurjev
Psa dati kakšnemu lokalnemu kmetu. Od staršev in prijateljev si sposoditi jurja za avtobus do JFK international, enosmerna karta za Frankfurt, flexibus do Ljubljane. Verjetno je zadaj še precej zgodbe kaj je izgubila v iskanju samega sebe.
Bi bilo fer, da vsaj razdela stroške. Tole ni vse skupaj nič. Jeba, če nimaš nikogar več razen spleta. običajno so v takšnih primerih družina, prijatelji.
Kar vidim na twitchu te "velike" donatorje, to je vse crypto denar. No dobro se dobi tudi kak skladiščnik iz merkatorja s parimi k€, samo tole je retard.
Dobr to laufa: https://www.gofundme.com/f/a82szt-bigger-boobs
Kaj če bi jaz odprl gofundme za eno dobro ulaufano E klaso iz Njemačke. A bi Alter bogataši (itak ste vsi z jahtami, itd.) kaj prispevali?
Your attractive, tall, athletic, strong, wild & busty girl from Germany, that is ve… Blonde Bombshell needs your support for Help me get huge boobs in 2022!
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.