Z N26 imas do 5 dvigov (vsaj stare kartice) zastonj. Torej lahko dvignes 4500 EUR brezplacno vsak mesec.Tonzna biti pa z neobankami celo drazje... Imas omejitev zastonj dvigov, potem so procenti.
Z N26 imas do 5 dvigov (vsaj stare kartice) zastonj. Torej lahko dvignes 4500 EUR brezplacno vsak mesec.Tonzna biti pa z neobankami celo drazje... Imas omejitev zastonj dvigov, potem so procenti.
Ja, saj je bilo rečeno omejitev dvigov. Tako pač je... Ampak, zakaj bi potreboval gotovino, razen za kak bife? Dvigneš 100€ in imaš nekaj časa mir...Z N26 imas do 5 dvigov (vsaj stare kartice) zastonj. Torej lahko dvignes 4500 EUR brezplacno vsak mesec.
Se strinjam, zelel sem le ponazoriti, da lahko dobis vec kot dovolj za vsakdanjik.Ja, saj je bilo rečeno omejitev dvigov. Tako pač je... Ampak, zakaj bi potreboval gotovino, razen za kak bife? Dvigneš 100€ in imaš nekaj časa mir...
Eni, kot vidis se odlocajo sedaj. Imam n26 od januarja 2017, za sproti, kot receno, odlicno. V teh 5 letih je bilo izkušenj vec kot dovolj, da vem, da n26 ni za resno alternativo in niti slucajno ne bi imela svojega denarja tam. Ce pa drucga kot za sproti ni, potem pa super.No ja, eni smo pač bili "hitri" in imamo N26 od začetkov v SLO... In dela BP. Nobenega problema. Plača, trajniki, vse laufa... Pa brezplačno plačevanje položnic...
Zdaj, če ste zamudili, nismo mi krivi, ki nam dela...
Za n26 že en cas jamrajo, da si na čakalni. Revolt ima težave z nakazili sberbank (zdaj nbanka), se vedno. Tudi n26 jih je imel. Vivid je se, če je se... Drugace pa najcenejši racun pri nas, ki ima debetno kartico visonali mastercard. Placo dobivas v slovenijo, viske denarja puscas na nasi banki, ker support neobank je za ubit se. Potem pa odpres revolut in topupas zastonj (n26 nika zastonj topupanja) za sproti. Trajniki, nakazila, dvigi, placila s kartico ipd... Edino pac, ko placa pride moras narediti n x 1000€ topupa. Meni dela tezave ce je vec kot jurja, najbrz neka omejitev na kartici...
Ce kje ne gre cez zaradi tega ker je na drugi strani Nbanka, pac pogledaš, ce imajo se kaki racun ali rešiš z nakazilom preko slovenske banke.
Cim placujes za neobanke, pa nima več smisla... Prisparal ne bos nič
To je kaksna aktualna ali legacy ponudba?pac placam sparkasseju 0,25€/mesec
Ponudba, ki ni vec na voljo.Kaj je legacy ponudba?
Jaz točno to delam. Enkrat na 2-3 mesece si prenakažem vsoto na N26 in potem iz tam vse plačujem. Revolut pa laufa za spletno kupovanje z enkratnimi kreditnimi karticami.Za n26 že en cas jamrajo, da si na čakalni. Revolt ima težave z nakazili sberbank (zdaj nbanka), se vedno. Tudi n26 jih je imel. Vivid je se, če je se... Drugace pa najcenejši racun pri nas, ki ima debetno kartico visonali mastercard. Placo dobivas v slovenijo, viske denarja puscas na nasi banki, ker support neobank je za ubit se. Potem pa odpres revolut in topupas zastonj (n26 nika zastonj topupanja) za sproti. Trajniki, nakazila, dvigi, placila s kartico ipd... Edino pac, ko placa pride moras narediti n x 1000€ topupa. Meni dela tezave ce je vec kot jurja, najbrz neka omejitev na kartici...
Ce kje ne gre cez zaradi tega ker je na drugi strani Nbanka, pac pogledaš, ce imajo se kaki racun ali rešiš z nakazilom preko slovenske banke.
Cim placujes za neobanke, pa nima več smisla... Prisparal ne bos nič
...ampak samo za b(d)izl...bizi mode on: "Bogatejši bi morali plačati več za bencin kot revnejši"
Bogat si mora vikend kupiti nato še plačevati gorivo do tja.bizi mode on: "Bogatejši bi morali plačati več za bencin kot revnejši"