"Inflacija", podražitve in izkoriščanje situacije za dvig marž

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Najboljsa brezplacna banka je katera? N26?
Kreditne ne rabim , rabim SEPA trajnike in spletni dostop in omogocati mora nakazilo dohodkov (placa, otroski, penzija...)
Sedaj imam osnovni racun na delavski..
35 let sem bil NLB, sedaj sem 10 DH. Selitev nlb,dh je trajala tri mesece preden je bilo vecina stvari urejenih. Predvsem csd je povzorcal najvec težav pri nakazilu otroskih
Trajniki laufajo BP preko N26, nakazila (brezplačna) tudi. Jaz sem z N26 izjemno zadovoljen, ne bi pa imel večje vsote denarja gor. Pač, ne zaupam. Pa nekaterim so baje zablokirali uporabo brez opozorila zaradi sumljivih transakcij.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
?

N26 Standard for personal use is currently not available in your country. Join the waitlist or check out our premium plans.

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.516
843
113
Obstoječim dela. Novie jemčljejo samo na določenih trgih za določene produkte. Kote je reklo sandra , lahko odpremo poslovni račun.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.869
6.528
113
Za n26 že en cas jamrajo, da si na čakalni. Revolt ima težave z nakazili sberbank (zdaj nbanka), se vedno. Tudi n26 jih je imel. Vivid je se, če je se... Drugace pa najcenejši racun pri nas, ki ima debetno kartico visonali mastercard. Placo dobivas v slovenijo, viske denarja puscas na nasi banki, ker support neobank je za ubit se. Potem pa odpres revolut in topupas zastonj (n26 nika zastonj topupanja) za sproti. Trajniki, nakazila, dvigi, placila s kartico ipd... Edino pac, ko placa pride moras narediti n x 1000€ topupa. Meni dela tezave ce je vec kot jurja, najbrz neka omejitev na kartici...

Ce kje ne gre cez zaradi tega ker je na drugi strani Nbanka, pac pogledaš, ce imajo se kaki racun ali rešiš z nakazilom preko slovenske banke.

Cim placujes za neobanke, pa nima več smisla... Prisparal ne bos nič

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Preveč komplicirano.

Nucam sam da kar je prihodkov dvignem gotovino na bankomatu.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.869
6.528
113
Tonzna biti pa z neobankami celo drazje... Imas omejitev zastonj dvigov, potem so procenti.

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.363
3.428
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Za n26 že en cas jamrajo, da si na čakalni. Revolt ima težave z nakazili sberbank (zdaj nbanka), se vedno. Tudi n26 jih je imel. Vivid je se, če je se... Drugace pa najcenejši racun pri nas, ki ima debetno kartico visonali mastercard. Placo dobivas v slovenijo, viske denarja puscas na nasi banki, ker support neobank je za ubit se. Potem pa odpres revolut in topupas zastonj (n26 nika zastonj topupanja) za sproti. Trajniki, nakazila, dvigi, placila s kartico ipd... Edino pac, ko placa pride moras narediti n x 1000€ topupa. Meni dela tezave ce je vec kot jurja, najbrz neka omejitev na kartici...

Ce kje ne gre cez zaradi tega ker je na drugi strani Nbanka, pac pogledaš, ce imajo se kaki racun ali rešiš z nakazilom preko slovenske banke.

Cim placujes za neobanke, pa nima več smisla... Prisparal ne bos nič
No ja, eni smo pač bili "hitri" in imamo N26 od začetkov v SLO... In dela BP. Nobenega problema. Plača, trajniki, vse laufa... Pa brezplačno plačevanje položnic...
Zdaj, če ste zamudili, nismo mi krivi, ki nam dela...

• Všeč mi je
Reactions: novaa