Naslednja leta bodo predragi, tako da bo vseeno če ga rabiš ali ne.Ce rabis kredit, kje drugje ga bos pa dobil?
Naslednja leta bodo predragi, tako da bo vseeno če ga rabiš ali ne.Ce rabis kredit, kje drugje ga bos pa dobil?
Trajniki laufajo BP preko N26, nakazila (brezplačna) tudi. Jaz sem z N26 izjemno zadovoljen, ne bi pa imel večje vsote denarja gor. Pač, ne zaupam. Pa nekaterim so baje zablokirali uporabo brez opozorila zaradi sumljivih transakcij.Najboljsa brezplacna banka je katera? N26?
Kreditne ne rabim , rabim SEPA trajnike in spletni dostop in omogocati mora nakazilo dohodkov (placa, otroski, penzija...)
Sedaj imam osnovni racun na delavski..
35 let sem bil NLB, sedaj sem 10 DH. Selitev nlb,dh je trajala tri mesece preden je bilo vecina stvari urejenih. Predvsem csd je povzorcal najvec težav pri nakazilu otroskih
Meni dela BP... Očitno imajo preveč naročnikov na standard in je zato čakalna lista za nove...Očitno je konec z N26.
No ja, eni smo pač bili "hitri" in imamo N26 od začetkov v SLO... In dela BP. Nobenega problema. Plača, trajniki, vse laufa... Pa brezplačno plačevanje položnic...Za n26 že en cas jamrajo, da si na čakalni. Revolt ima težave z nakazili sberbank (zdaj nbanka), se vedno. Tudi n26 jih je imel. Vivid je se, če je se... Drugace pa najcenejši racun pri nas, ki ima debetno kartico visonali mastercard. Placo dobivas v slovenijo, viske denarja puscas na nasi banki, ker support neobank je za ubit se. Potem pa odpres revolut in topupas zastonj (n26 nika zastonj topupanja) za sproti. Trajniki, nakazila, dvigi, placila s kartico ipd... Edino pac, ko placa pride moras narediti n x 1000€ topupa. Meni dela tezave ce je vec kot jurja, najbrz neka omejitev na kartici...
Ce kje ne gre cez zaradi tega ker je na drugi strani Nbanka, pac pogledaš, ce imajo se kaki racun ali rešiš z nakazilom preko slovenske banke.
Cim placujes za neobanke, pa nima več smisla... Prisparal ne bos nič