In kako se vam zdi?

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
So mi pa všeč avtoceste. Sploh odsek od Viča do Vrhnike. Desni pas prazen. Sem in tja kak kamion. Še ta vozi 110km/h, kar je ravno toliko ali celo malenkost hitreje kot prehitevalni pas, poln ritopikov (eden za drugim z metrom razdalje). Se pač peljem lagano i sportski, ker hitreje itak ne gre. Izjema je kak stroj z "nišanom" ali krogci (krogcem) spredaj, ki se mu izjemno mudi in gre mimo po odstavnem.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Kaj pa ko si šel od zdravnika?
wink-1.gif

Je bilo boljše, ker je dobil tablete.

on: Zanimivo je tudi opazovati vožnjo skozi rdečo luč tam, kjer so polovične zapore zaradi del. Moraš ob zeleni luči kar malo počakat, da se gospoda z nasprotne strani spravi s ceste.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Kok si negativen.
Če so pa same flike in luknje na teh odsekih in je treba počasi, obrok za leasing je velik zalogaj in nema para še za servise.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Mene pa motijo kolesarji ... a si je tako težko kupit avto, al pa napolnit urbano?
evil.gif

Ali pa peljati po kolesarski stezi ... v Lj. se ni toliko bedakov, v manjsih krajih, kjer je bilo tako nujno urediti cel kup kolesarskih stez, da so imeli posel lokalni gradbeniki, kjer ima zupan ali bivse kolege, ali pa kar nekaj malega delnic, se pa potem flegma vozijo po cesti, po moznosti se dva vstric, zraven pa kolesarska steza sameva
bonk.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Ali pa ko se voziš po AC po prehitevalnem 130, pred tabo dve vozili, pa je kar naenkrat treba bremzat. Hm, čez sekundo mi je postalo jasno - na drugi strani je bila nesreča in zastoj! Faking retardi. Koji klinac imaš za gledat kaj se dogaja na drugi strani???

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Kaj pa ko si šel od zdravnika?
wink-1.gif

sem šel po drugi poti, tam ni bilo gužve niti 1 semaforja lol....če dobiš na pregledu kolena tablete, ne bi vedel.
smirk-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
saj te ni spraševal, če veš a dobiš tablete na pregledu kolena, ampak kake si ti dobil na tvojem pregledu

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Danes, ko sem šel k zdravniku, sem naštel najmanj 10 prekrškarjev, ki so prevozili globoko rdečo....v slabih 2km vožnje in 7-8k križišč...

Pri nas je tako...ker v zeleno zamujamo s štartem (običajo za 2 - 3 avte) potem zadnji trije peljejo v rdečo...kaj češ...športniki po duši.

mat123

Pripravnik
21. jun 2009
138
0
16
Poleg tega kar je zgoraj že napisano pa mene moti tudi nepoznavanje modrega znaka za hitro cesto. Pri nas nimamo 4 pasovnice, ampak je samo 2 pasovna hitra cesta. Potem pa domačini vozimo z okrog 100 km/h, ampak skoraj vsi ostali avti z drugačnimi registrkami tablicami pa vozijo z od 80 do 90 km/h in delajo kolone.

Zgleda folk sploh ne pozna znakov in vozi po principu če je 2 pasovnica je omejitev 90 km/h, če je 4 pasovnica je omejitev 130 km/h. To se vsak dan vidi tudi na lj severni obvoznici in hitri cesti mimo kopra kjer večinoma vozijo prehitro z 130 km/h. V tem primeru to ni moteče, ampak ko tam s kom pelješ in ga prašaš kolk je omejitev skor vsak reče 130 km/h, čeprav so vse table nad / ob cesti modre barve.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Kultura na cesti se definitivno izboljšuje. Danes sem peljal v gneči po Lj obvoznici in samo trije so se odločili prehitevat kolono po odstavnem pasu!

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.578
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Včeraj grem proti Kranju okoli 15h in pridem iz tunela ven pa se ustavimo, kao zastoj do Povodja se cincamo 10 na uro, gužva u p.izdo mater. Ko se končno pribašemo do počivališča Povvodje zagledam na drugi strani avtoceste avto parkiran v graben. Da zaključim: zaradi firbcev, ki so gledali nesrečo na drugi strani AC je nastal totalen zastoj. Nato pa od tiste nesreče naprej steče promet normalno naprej, peljemo se takoj 130kmh, kot da ni bilo nič. Ne moreš verjet res, če bi imel tank bi jih kar povozil, sem mislu da se mi bo odpel
jezen.gif
only in Slovenija.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Dik pravi:
only in Slovenija.
Očitno še nisi bil "outside of Slovenija". Ne boš verjel, ni nikjer čisto nič drugače. Firbec je pač v človeški naravi.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Dodal bi prehitevanje na AC z 0,1 km/h razlike v hitrosti. Pa ni važno, ali gre za tovornjak ali avto. Pravzaprav voznike v avtih težje razumem. Tovornjak pač ne gre več kot ima nastavljeno blokado, kaj pa človeku v avtu preprečuje, da bi normalno prehitel, mi pa ni jasno. No, mogoče lovljenje porabe 3,5 litra na 100 km.
stupid-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Vpraš kakega kamionarja, kako je s tem drugje. Ne boš verjel, najhujši so nemci. Ponavadi starejši vozniki, po možnosti še s počitniško prikolico zadaj.
Čakam s kolegom s tovornjakom v koloni, nekaj časa nepremični, nato smo šli po polžje, pol ure je trajalo. Sem rekel, tole mora biti pa huda nesreča, pa mi reče, aj ja, na drugi strani je bila, to je sam zarad firbcev. In kaj je bilo? Policaji so na nasprotnem pasu z lučkami obravnavali nekoga.
bonk.gif

Par 100 km naprej, isto kolona-razlog- na odstavnem pasu je bil pokvarjen tovornjak ter ala amzs mehanik zraven.
Baje je to po Nemčiji klasika.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Glede nesreč je stanje v prometu povsod isto, ljudje smo pač firbčna bitja. Ni treba nobene Slovenije izpostavljat, v tujini si mimogrede ob eno uro ob sploh ne kaj posebno velikem prometu.