Imetniki kabelske TV ne potrebujejo DIGI pretvorni

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Glede na tematiko vprasanja... je popolnoma jasno, da je bilo vprasanje postavljeno zaradi prehoda zemeljskega analognega signala na zemeljski digitalni signal (DVB-T)... In tudi oglasevanje tega dogodka se je nanasalo zgolj na zemejski signal (DVB-T)... in tudi kablasi so oglasevali, da njihovim uproabnikom NE BO potrebno kupiti DIGI pretvornika in da bodo lahko se naprej gledali slovenske programe, ki oddajajo na podrocju, ki ga regulira ta digitalizacija (APEK)...

Aleluja, sem se ze ustrasil, da sem res tako cuden, da nihce ne razume kar napisem
cheer.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
OGROMNO je ljudi, ki so bili prepričani, da potrebujejo digitalni sprejemnik za kabelsko. Pa kot piše Radirko ne samo starejši ljudje, mene so (ker delam tudi za enega kablaša) spraševali tudi vrstniki, če potrebujejo sprejemnik.

Samo vprašajte v kaki trgovini koliko jih je pred 1.12. kupilo TV s DVB-C (ali pa kabelskega operaterja koliko digitalnih sprejemnikov je šlo).

Temu se reče ŠLAMPARIJA. Moja draga mati pri svojih skoraj sedemdesetih tega ni vprašala, ker je "reklamo" poslušala, kje kdaj tudi kaj prebere in ji je bilo jasno že nekje poleti. Je priklopljena na kablaša, vse dela in vse bo delalo še naprej, amen.

Tem tvojim vrstnikom (predvidevam, da niste v domu upokojencev) bi jaz svetoval še več, nakup novega televizorja, radia in zaloge hrane ter vode za dve leti. Kakšnega kolega manj bi mel, pa kaj.

Tale pButec, ki je temo načel, spada med take mentalne ignorantske lenobe.

Nazadnje urejeno: