Zakaj se je toliko oglaševalo, imetniki kabelske televizije ne potrebujejo digitalnega pretvornika? Imam kabelsko, na digitalnem sprejemniku imam čez 120 programov, na analognem sprejemniku pa manj kot 50. Na analognem recimo sploh ni RTL2, VOX ...
Citat:
Če sprejemate TV programe prek satelita, kabla, interneta ali IPTV, potem ni treba narediti ničesar. Izjema so kabelski sistemi, kjer bo operater sprejemal DVB-T multipleks in ga nespremenjenega prenašal v svojem kabelskem sistemu. V tem primeru bo za sprejem potreben DVB-T sprejemnik. Če imate kabelski priključek, preverite pri vašem kabelskem operaterju kakšen sprejemnik potrebujete.
dobro jutroCitat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Zakaj se je toliko oglaševalo, imetniki kabelske televizije ne potrebujejo digitalnega pretvornika? Imam kabelsko, na digitalnem sprejemniku imam čez 120 programov, na analognem sprejemniku pa manj kot 50. Na analognem recimo sploh ni RTL2, VOX ...
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Jaz sem v oglasih videl lepo pojasnjeno, da imetniki kabelske tega ne potrebujejo. Pisalo je, da to zadeva tiste, ki spremljajo TV preko sobne ali stresne antene.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Jaz sem v oglasih videl lepo pojasnjeno, da imetniki kabelske tega ne potrebujejo. Pisalo je, da to zadeva tiste, ki spremljajo TV preko sobne ali stresne antene.
Seveda ne potrebujejo... za tiste kanale, ki po digitalizaciji niso vec gledljivi preko analognega nacina ... Za vse ostale, ki se oddajajo preko digitalne shenme, pa si ze pred 1.12.2010 potreboval digitalni sprejemnik (DVB-C), da si jih lahko gledal...
Ne ni.Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
OK, zakaj pa zdaj to ? Clovek je zgoraj zacel temo, v kateri je napisal, da imetniki kabelske ne potrebujejo DVB-T sprejemnika
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ne ni.Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
OK, zakaj pa zdaj to ? Clovek je zgoraj zacel temo, v kateri je napisal, da imetniki kabelske ne potrebujejo DVB-T sprejemnika