Ime

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Kaj bi naredili vi v primeru da spoznate neko dečvo, ki vam je ful simpatična (tudi vi njej) in bi bili radi z njo, samo jebatga ime ji je Jožica. Kaj bi naredili v tem primeru? Meni osebno, ime ne pomeni nič, važno da mi je punca všeč, in da se mava rada, samo kaj ko bi jo predstavili svojim frendom ali bi jim razlagali da imate eno novo dečvo z imenom Jožica in bi se velika večina sploh mlajših ljudi začela smejati. Kako bi odreagirali. In ja to se je meni zgodilo 3 mesece nazaj. Šla sva narazen vendar ne zaradi tega o čemer pišem v tej temi ampak zaradi drugih težav. Vsak izmed nas nosi neko ime in vsako ime je treba spoštovati - to pa sem povedal svojim 'frendom'.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik Joshua pravi:
Vsak izmed nas nosi neko ime in vsako ime je treba spoštovati - to pa sem povedal svojim 'frendom'.

edino pravilno!!!! Sicer pa se mi ime Jožica ne zdi nič kaj tako......obstajajo hujša večinoma starejša imena, ki te včasih res nenamenoma spravijo v smeh.

Drugače pa, jaz bi v takem primeru rajši kot o "menjavi dekleta" zaradi imena razmislil o menjavi "frendov" ker ti so očitno še zelo otročji. Bi pa z veseljem potem gledal kakšnega od teh tvojih "frendov" ki bi spoznal idealno žensko, ki bi imela res "čudno" oziroma neobičajno ime.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Tebi bi bilo nerodno, da je ženski ime Jožica?
bonk.gif

Malo bi poševno pogledal, če bi bila Brunhilda ali pa Klotilda, ampak Jožica?
hysterical-1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Normalno, da se najprej mal nasmihneš, ker je Jožica tako "navihano" ime. Vsaj men.
smile-1.gif
Ampak, da bi se se pa norčeval iz imena bi blo pa debilno. Tist, ki bi pa zarad tega pustu super punco, ker ji je ime Jožica, pa ni vredn super punce, ker ni dorasu.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Dokler ti nebo všeč punca z istim imenom kot tvoja mama se ne pritožuj.
smirk-1.gif

dobra:D
sicer pa je konkretno jozica v danasnjih casih dokaj redko ime, tko da se mi zdi, da se mlajsi generaciji redko zgodi, da je komu vsec jozica, micka in podobna v preteklosti aktualna imena.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Jožica je čist kul ime, sploh, če ima povezavo na rimski rek Nomen est omen.
wink-1.gif

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Enkrat je bilo na preverjeno o teh slovenskih imenih in je ena tamala (Radmila ali nekej tazga) rekla da bi se dala takoj preimenovat če bi bila Jožica
bonk.gif

Debilka.... Kam gre ta Slovenija.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Jaz planem v smeh, da mi kdo predstavi svojo sestro/punco/hčerko (what ever) z imenom Esmeralda. Je ena znana slovenska gostinka Esmeralda, pa vedno ko jo omenijo na tv, se mi zasmeji.

Kako že gre ona pesem? Jožica, kje si bla, ko sem te iskal,
ne laži mi, ker dobro vem, da drug te je ...

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Kake idiotske pa mate eni,da vam sploh pade na pamet se tem ubadat.
bonk.gif

Ko boste 1x našli partnerja s katerim boste hoteli skozi življenje vam bo čist vseeno kako mu je ime.
Vse drugo bo veliko bolj pomembno.

FoxyLady

Pripravnik
7. jun 2008
436
0
16
Maribor/Ljubljana
Razmišljati o tem če bi bil s punco, ker ji je ime Jožica, pa je res otročje.
Poznam dvojčici, Mojco in Jožico. In neverjetno, ampak Jožica ima veliiiiko več "oboževalcev". Tako da očitno ime pri fantih le ni tako pomembno
smile-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Čakajte, ko odrastejo Siddharte.
aplauz.gif

Tako kot so odrasli Sandokani.
evil.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Poznam mlade Jožice, Minke, Jožete, Janeze, Ivane ... Če ti je oseba všeč, pa ime res ni pomembno. Če ne gre drugače si pač izmisliš nek vzdevek in jo potem tako kličeš.

Poleg tega pa se mi zdi, da ko enkrat izveš ime osebe, ji to ime še najbolj paše.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Seveda, danes je pomembna samo še kombinacija imena s priimkom. Če ti je na primer ime Damjan, še gre. Pa če se pišeš Murko, to tudi gre. Ampak, da si pa Damjan Murko
confused-1.gif

E, to pa NO GO !
evil.gif

Noker

p.s. če bi mi bilo ime Jožica, bi se šel ziher prepisat.

p.s. od p.s. Ampak, samo zato ... ker sem moški
grims-1.gif

Nazadnje urejeno: