Citat:
Uporabnik lanos pravi:
In da sem star 20-25 ..... ADIJOOOOOO
Žal sem to sam pri sebi skužil malo kasneje pri 26ih, če bi prej bi prej, danes si rečem, mater, pa kaj sem po študiju
še delal v jebeni sloveniji, če sem skoz gledal in poslušal kak ni, kak nima država, nima občina, nima oni, toti, kiri
pa je kaj mel so mu še pa obdavčli tako da je kozlal.
Ni mi težko povedat sedaj v tujini, da sem slovenec, ampak če se le da, ne povem, če me kdo vpraša pa povem, načeloma
sem ponosen na slovenijo kot pokrajino, je lepa država, g. lega je vrhunska, vsega po malo, vremena tudi vsega po malo,
skratka prav fina država, hrana je ok, mentaliteta recimo da počasi se pribljižuje avstrjiski, bo pa še rabla 10-25 let do popolne
aklimatizacije, vse lepo in prav, ko pa začnem študirat, da bi pa zdaj jaz nekaj ustvaril, malo familija, kaka 100m2 hiška,...
Jok brate, odpade, 40m2 v najem pa je to to. Al pa crkovat 15 let da bo 30m2 v lasti. Al pa krast. Odloči se.
Ja jaz sem se odločil da objamem starša in se poslovim, ker enostavno v politiki vodenja države ne vidim niti ene same jebene
svetle točke. Švaba pa mi dvakrat letno da plačo na plačo zraven, ker je pač "v navadi". S tema dvema plačama pa pirdem skoraj na
letni dohodek v slo, pa sej se ni za menit niti... Mater rudolf majster, da ti je ratalo, bedak zagnani.