Čist preprosto vprašanje, prosim da pred klikom na anketo dobro premislite ali imate radi Slovenijo ali ne....
Jaz sem kliknil DA
Jaz sem kliknil DA
![cheer.gif](https://www.alter.si/tabla/images/graemlins/cheer.gif)
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
brez tvojih klasičnih debilnih izbruhov nebi šlo?
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kako lahko imaš rad državo, ki ti nemore nudit povprečno solidno plačanega dela, da si do tridesetega leta kupiš 50m2 stanovanje in
nov avto srednjega razreda?
Foter je štartal kot navaden uradnik in je pri tridesetih imel odplačano 85m2 stanovanje in novo stoenko.
Jaz do tridesetega nebom imel odplačanegega niti pol tako velikega stanovanja in novega megana pa sploh ne ob tem.
Da ne pozabim, k temu je pri fotru spadal 14dni letni in 7dni zimski dopust. Enostavno mi ne znese to če bi delal v slo,
Al stanovanje do 40tega ali pa avto in dopusti. Ali ali, vsetroje negre nikakor pri plači 850€ recimo.
Najbolj obdavčena država na svetu, z vrjeno najdražjimi policijskimi kaznimi, in ti jo imaš rad? Pri današnji politiki vodenja države?
Uživaj. Jaz nisem.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kako lahko imaš rad državo, ki ti nemore nudit povprečno solidno plačanega dela, da si do tridesetega leta kupiš 50m2 stanovanje in
Foter je štartal kot navaden uradnik in je pri tridesetih imel odplačano 85m2 stanovanje in novo stoenko.
Jaz do tridesetega nebom imel odplačanegega niti pol tako velikega stanovanja in novega megana pa sploh ne ob tem.
Da ne pozabim, k temu je pri fotru spadal 14dni letni in 7dni zimski dopust. Enostavno mi ne znese to če bi delal v slo,
Al stanovanje do 40tega ali pa avto in dopusti. Ali ali, vsetroje negre nikakor pri plači 850€ recimo.
Najbolj obdavčena država na svetu, z vrjeno najdražjimi policijskimi kaznimi, in ti jo imaš rad? Pri današnji politiki vodenja države?
Uživaj. Jaz nisem.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Uživaj. Jaz nisem.
Tvoj fotr je živel v boljšem sistemu.
Kje pa lahko kupis to do 35?Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kako lahko imaš rad državo, ki ti nemore nudit povprečno solidno plačanega dela, da si do tridesetega leta kupiš 50m2 stanovanje in nov avto srednjega razreda?
Najbolj obdavčena država na svetu,
Jst pa ne , ne vem zakaj , al nisn bil tolk sposobn ,al zato ker nisem bil v partiji?Citat:
Ta definicija manjka v anketi , ja , Slovenija brez roparske drhali ,ki jo je okupirala , pol bi pa js tud lahko glasoval.Citat:
Kliknil sem da - ampak sem takrat imel v mislih pokrajno ki se imenuje Slovenija.