Imate otroke?

Koliko otrok imate?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.225
11.145
113
kod Džej-Zija
Da prileze do 32. plačnega razreda.
wink-1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Če bi tipčki rojevali, me zanima, kdo bi tule gor napisal, da bi rad mel sedem otrok.
tongue-1.gif

Drugače pa jaz še vedno pravim, da je potrebno uvest psihološke teste za bodoče starše.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Men tut nekak ni da bi jih imel....

Drugač jih mam ful rad, učil sem snowboard in kdaj dobiš prav posrečene otroke, prav uživaš, lepo ubogajo (k si pač učitelj
smile-1.gif
), ampak na konc jih je pa prav fajn servirat nazaj staršem pa it v miru spat...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Če bi tipčki rojevali, me zanima, kdo bi tule gor napisal, da bi rad mel sedem otrok.
tongue-1.gif

Drugače pa jaz še vedno pravim, da je potrebno uvest psihološke teste za bodoče starše.

In potem bo psiholog, psihater določil ali imaš lahko otroke? Na A4 format ti bo napisal, da nisi primern za otroka, posledično ne smeš seksat al kako? Morda bi pa ti kar po takratkem postopku odrezala komplet jajca, ženski pa muco zabetonirala ane? Ne seri, zadeva je veliko bolj kompleksna, ker se tukaj posega v zasebnost.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.374
7.104
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Imate kaksnega starejsega v zlahti ki nima otrok. Mogoce veste zakaj jih nima? Si jih je sicer kdaj zelel ali ne?
Poznam par pri 50-ih brez otrok. Nisem ju nikoli spraševal zakaj, ker menim, da je to njuna osebna zadeva, sama pa nista nikoli omenila. Uživata pa življenje na polno.
no jaz pa poznam samsko pri 80, pa še samo enega nečaka na drugem koncu slo ima.... Jeba je v takem primeru, sploh ko te enkrat še zdravje zapušča

jello

Guru
22. sep 2008
10.332
3.937
113
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
tongue-1.gif

7 je mogoče res ekstrem, ampak ženske, ki bi rekla da jih zato ne bo imela več ker je problem rodit pa tudi še nisem srečal. Vsaj take ne, ki je to že dala skozi. Take, ki še niso so pa rade pametne za naprej ja.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Jaz si neskončno želim otroka, ampak za enkrat še ne. S partnerjem sva se o tem pogovorila, želiva si oba, vendar imava še nekaj stvari za dokončat, potem pa može jože. Sama bi mela 3, moj bi mel enga...hm, mogoče bosta pa dva ( če narava ne bo pri tem ovirala).

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Jaz si neskončno želim otroka, ampak za enkrat še ne. S partnerjem sva se o tem pogovorila, želiva si oba, vendar imava še nekaj stvari za dokončat, potem pa može jože. Sama bi mela 3, moj bi mel enga...hm, mogoče bosta pa dva ( če narava ne bo pri tem ovirala).

a ni čudno, da imajo vsi nekaj še za narest...pol je pa pri 35. letih panika

pipo

Majstr
19. mar 2008
959
472
63
za vse tiste, ki še imajo nekaj za opravit....

ne moreš verjet, kakšen pospešek stvari dobijo, sploh če se modri + pojavi ne ravno po planu
grin1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.586
5.171
113
Najboljše stvari v življenju se zgodijo neplanirano. Še plansko gospodarstvo se ni izkazalo v tekmi s prostim in kaotičnim trgom.
Življenje ima preveč neznank, da bi ga lahko matematično splanirali.

Gotovo pa ni najbolje imeti otroka, če starša zato zapadeta v bolezen, ker po lastnem prepričanju nista pripravljena. Nekateri ljudje se lahko prepustijo toku, drugi pa ne.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:

In kolk jih imaš ti, zanalac?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:

In kolk jih imaš ti, zanalac?

ne vem...
confused-1.gif

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
to imas res prav,jaz sem foter postal pri 23,sedaj je star že 13 let,zena je se studirala,jaz delal in vse gre,za otroka ne mores reci,da ga boš imel kasneje,tako kot si kasneje lahko privoščiš avto,vidim pa da sedaj pri 36 res več nimas zivcev za otroka,da ko prides crknjen iz sluzbe,bi mali šel se tekat,igrat nogomet,se votiz z kolesom its,res je da mu lahko nudiš več ampak si bolj zatezen in vse ti gre že na zivce,otrok pa raje vidi da se z njim ukvarjaš,kot pa da mu kupis milijon igrac in ga zapres v sobo

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik pipo pravi:

ne moreš verjet, kakšen pospešek stvari dobijo, sploh če se modri + pojavi ne ravno po planu
grin1.gif

Ja, če se bo zgodl, se bo pač zgodl. Veselje bo ravno takšno. Ampak za enkrat se pač dela v smeri, da še ne bo dojenčka
smile-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
otroci so ena čudovita stvar (čeprav včasih parajo živce, se derejo, serjejo, izsiljujejo, delajo stroške...itd) Je pa prov fajn, ko se stisnejo k tebi... pa kaj povedo, pa ko ti po otroško kaj razlagajo, pa se nečesa veselijo, opazuješ kako se igrajo.... in upaš da te bodo imeli zmeraj radi. In če imaš otroke, ker jih pač moraš imeti oz. takšna je navada.... ni najbolje. Če si jih pa želiš in veš kaj boš z njimi vse počel... je pa stvar zeloo zanimiva.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik dejvi pravi:
to imas res prav,jaz sem foter postal pri 23,sedaj je star že 13 let,zena je se studirala,jaz delal in vse gre,za otroka ne mores reci,da ga boš imel kasneje,tako kot si kasneje lahko privoščiš avto,vidim pa da sedaj pri 36 res več nimas zivcev za otroka,da ko prides crknjen iz sluzbe,bi mali šel se tekat,igrat nogomet,se votiz z kolesom its,res je da mu lahko nudiš več ampak si bolj zatezen in vse ti gre že na zivce,otrok pa raje vidi da se z njim ukvarjaš,kot pa da mu kupis milijon igrac in ga zapres v sobo

467716-post_slo.gif

Boljše resnice se ne da napisat.
cool-1.gif

5*

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
726
34
28
Citat:
Uporabnik pipo pravi:

grin1.gif

Bo kar držalo, naš je sedaj star 5 mesecev. Po modrem plusu sva se čez nekaj mesecev odselila na svoje, dobil sem službo, zaključil diplomo, ki sem jo prej vlekel v nedogled,... Vglavnem vse se da, če je le malo volje
cheer.gif