Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Če bi tipčki rojevali, me zanima, kdo bi tule gor napisal, da bi rad mel sedem otrok.![]()
Drugače pa jaz še vedno pravim, da je potrebno uvest psihološke teste za bodoče starše.
no jaz pa poznam samsko pri 80, pa še samo enega nečaka na drugem koncu slo ima.... Jeba je v takem primeru, sploh ko te enkrat še zdravje zapuščaCitat:
Uporabnik sad pravi:
Poznam par pri 50-ih brez otrok. Nisem ju nikoli spraševal zakaj, ker menim, da je to njuna osebna zadeva, sama pa nista nikoli omenila. Uživata pa življenje na polno.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Imate kaksnega starejsega v zlahti ki nima otrok. Mogoce veste zakaj jih nima? Si jih je sicer kdaj zelel ali ne?
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Če bi tipčki rojevali, me zanima, kdo bi tule gor napisal, da bi rad mel sedem otrok.![]()
Drugače pa jaz še vedno pravim, da je potrebno uvest psihološke teste za bodoče starše.
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Jaz si neskončno želim otroka, ampak za enkrat še ne. S partnerjem sva se o tem pogovorila, želiva si oba, vendar imava še nekaj stvari za dokončat, potem pa može jože. Sama bi mela 3, moj bi mel enga...hm, mogoče bosta pa dva ( če narava ne bo pri tem ovirala).
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Jaz si neskončno želim otroka, ampak za enkrat še ne. S partnerjem sva se o tem pogovorila, želiva si oba, vendar imava še nekaj stvari za dokončat, potem pa može jože. Sama bi mela 3, moj bi mel enga...hm, mogoče bosta pa dva ( če narava ne bo pri tem ovirala).
a ni čudno, da imajo vsi nekaj še za narest...pol je pa pri 35. letih panika
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
a ni čudno, da imajo vsi nekaj še za narest...pol je pa pri 35. letih panika
In kolk jih imaš ti, zanalac?
Citat:
Uporabnik pipo pravi:
za vse tiste, ki še imajo nekaj za opravit....
ne moreš verjet, kakšen pospešek stvari dobijo, sploh če se modri + pojavi ne ravno po planu![]()
Citat:
Uporabnik dejvi pravi:
to imas res prav,jaz sem foter postal pri 23,sedaj je star že 13 let,zena je se studirala,jaz delal in vse gre,za otroka ne mores reci,da ga boš imel kasneje,tako kot si kasneje lahko privoščiš avto,vidim pa da sedaj pri 36 res več nimas zivcev za otroka,da ko prides crknjen iz sluzbe,bi mali šel se tekat,igrat nogomet,se votiz z kolesom its,res je da mu lahko nudiš več ampak si bolj zatezen in vse ti gre že na zivce,otrok pa raje vidi da se z njim ukvarjaš,kot pa da mu kupis milijon igrac in ga zapres v sobo
Citat:
Uporabnik pipo pravi:
za vse tiste, ki še imajo nekaj za opravit....
ne moreš verjet, kakšen pospešek stvari dobijo, sploh če se modri + pojavi ne ravno po planu![]()