Imamo koga iz vasi Prežganje?

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.092
3.594
113
41
Lj
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Kupi parcelo in si postav montažno...vidm, da to zdaj kr popularno, bolj kot stanovanje.

Samo cene parcel so tudi še vedno navite, da je že skoraj ceneje bajto s parcelo kupit kot parcelo samo. Govorim za Ljubljano in bližnjo okolico. Pa to bi blo še v redu, samo koliko časa še traja preden dobiš vsa dovoljenja in priključke?

disc

Guru
4. feb 2011
2.451
576
113
Tole hiško sem šel tudi jaz gledat. Oziroma, sem se šel mimo zapeljat, pa me je tudi minilo,ko sem videl tisti breg za hišo. Sam gledaš,da neb mulc se dol skotalil, ali pa cela hiša
frown-1.gif
Drugače, pa kr ugodna cena, sam glede na opisano ob ogledu notranjosti, je treba še kr nekaj vložiti.

Karizma

Pripravnik
28. dec 2012
199
0
16
off, ampak kako je možno iz 17 kvadratov dobit 2 prostora po 10?
grin1.gif

Citat:
... otroška soba cca 17 m2 (velika, katera se lahko razdeli tudi na dva dela: vsaka cca 10 m2) ...

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.092
3.594
113
41
Lj
Koliko si agencija še priračuna? Ponavadi 2% + DDV se pravi 3.067,08 € je provizije.

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Pod našo hišo je tud prepad, 20m stran je šel pred leti tud velik plaz in je še bolj odsekan, ravno prav za naravne smeti.
wink-1.gif
Zdilaš hišo na okroglo številko in se vseliš, če ti čez nekaj časa ne bo pasal, prodaš in greš drugam. Cesta je bliz, vrjetno občinska, to je plus, ker ti ni treba privatne plužt.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.092
3.594
113
41
Lj
Haha "prodaš in greš drugam". Mogoče pred 6-7 leti, ko ni bilo krize, zdaj pa je bolj "prodaš z veliko izgubo mogoče po parih letih in greš drugam". Je bolje kar dobro premisliti današnje čase.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Ksz

Ne gledam oglasa, a ne ga srat. Sam sem iz Lj, veliko stanivanje, vedno prostor za vse. Zelel sem hiso, prostorno. Da je neki parcele, ne stsnjeno. Cez cas se je naslo na hribu zraven Lj. Vlozil mnogo denarja, naredil po sanjah.
Zivel 4 leta.
Locitev in umik iz hise. Lj, malo stanivanje.
2 leti.
Vrnitrv nazaj v hiso.

Dejstva:
Dve novi hisi v sosescini od vselitve dobdanes. Stisnjeni.
Voznja ba siht muka, mora.
Odrezanist od civilizacije ubija
Otroc. Ajaj. Ni zoge, druzbe, kolesa, rolarjev, aktivnosti po soli
Oflicno je met plac, boli ga ogrevat
Casa za uporabo dvorisca ni.

Pod crto. Pol manjsi vlozek bi mi dal ba fuzonah 2+2 al pa kr 4 sobno in to bi takoj vzel.

Prodaja. Sem probsl. Za vlozeno nic odziva, za 40% vlozka 1 klic.
Kreda v svicarjih.
Jedina noce dogovora o prodajo, krefit se ne vraca, obresti iz 1,7% skocojo na 10,4%.

Tko da... Fajn tuhtat kaj bi.

Pistm na gsm in crke tezijo.