Ima kdo v Ljubljani vzvode (uni dve kovinski palč

zakajaltersuxu

Fizikalc
19. jul 2007
1.616
89
48
Ima kdo v Ljubljani vzvode (uni dve kovinski palčki) za potegnit ven avtoradio?

al bi se dalo to sposodit to v trgovini z avtoopremo?

Hvala

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.164
6.970
113
pri taščici
Mogoce nima niti kljucev od avta. Mal se hecam. Stromarji z akustiko to zagotovo imajo, sposoja, storitev te tudi ne bi smela veliko stati.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.157
4.143
113
Dejansko rabiš samo dva tanka kovisnka "trakova" ki sta dovolj močna da odklonita dražala avtoradija.

Lahko probaš s tankim izvijačem, najbolje pa je dobit dva ploska predmeta. Recimo sam sem to delal z dvema kovinskima pilama za nohte!
evil.gif

Milsim da je tole kar standardna zadeva, sprobano na parih Pionerjih različnih starosti, pa na Sonyih in nekem starem Blaupunktu. Sicer dobiš te paličke zraven vsakega novega ARja ki ga kupiš.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Jaz mam, drugače se jih dobi v Conradu (BTC) za nek drobiž.
Drugače ti bodo pa to res naredili na vsakem večjem servisu zastonj al ti bojo dali vilice in boš sam naredil.

Nazadnje urejeno:

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Jaz se s tem ne bi strinjal ... imam pa kar nekaj izkušenj s tem opravilom. Še s prakso in pravim orodjem je včasih precej mukotrpno delo. Res je, da se da veliko radijev ven potegnit "s plehki in žeblji", nikakor pa ne 99%.

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Ja, z žeblji po možnosti še kaj polomiš... Itak pa stanejo te zadeve po par USD z Ebay-a, problem je le, če se ti mudi.