Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Dejansko rabiš samo dva tanka kovisnka "trakova" ki sta dovolj močna da odklonita dražala avtoradija.
Lahko probaš s tankim izvijačem, najbolje pa je dobit dva ploska predmeta. Recimo sam sem to delal z dvema kovinskima pilama za nohte!
Milsim da je tole kar standardna zadeva, sprobano na parih Pionerjih različnih starosti, pa na Sonyih in nekem starem Blaupunktu. Sicer dobiš te paličke zraven vsakega novega ARja ki ga kupiš.
Jaz mam, drugače se jih dobi v Conradu (BTC) za nek drobiž.
Drugače ti bodo pa to res naredili na vsakem večjem servisu zastonj al ti bojo dali vilice in boš sam naredil.
Jaz se s tem ne bi strinjal ... imam pa kar nekaj izkušenj s tem opravilom. Še s prakso in pravim orodjem je včasih precej mukotrpno delo. Res je, da se da veliko radijev ven potegnit "s plehki in žeblji", nikakor pa ne 99%.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.