itak, ko je stop znak, tudi če ni žive duše nikjer, se lepo ustaviš, magari stopiš ven in pregledaš pnevmatike. Pred vsako vožnjo in še vmes.
ne smeš. brez potrebehoditi po vozišču - preverjanje pnevmatik.itak, ko je stop znak, tudi če ni žive duše nikjer, se lepo ustaviš, magari stopiš ven in pregledaš pnevmatike. Pred vsako vožnjo in še vmes.
Dve strani od treh o žmigavcih in lane-assistu Dajte še napisat kako ta sistem funkcionira pri Porscheju, da bo vsaj malo smiselno vse skupaj no
Alter publika se še stegne do Audijev, če smo že pri VAG grupi, pri Porscheju bi pa že zadnja odprta pašteta zmanjkala pa suh kruh.
Malce se oziram proti Porscheju, da bi razširil svojo storitev.
Potreboval bi novejšega Porscheja (najraje Cayenne-a ali Panamero), da se samo priključim gor z diagnostiko in ''poskeniram'' avtomobil. Torej nekje urca dela, pridem seveda kamorkoli po predhodnem dogovoru.
Tveganja za kakršnekoli težave NI, IZVAJALO SE NE BO POPOLNOMA NOBENIH SPREMEMB NA AVTOMOBILU, razen če bi lastnik to seveda želel .
Če bi kdo bil pripravljen sodelovati v tem, se priporočam za PM. Hvala.
Kako imajo rešeno druge znamke ne vem, meni na Audiju ni všeč. Tudi meni ga popravi ko pride do črte. Je pa tako 2x 3x popravi potem pa ga izklopi in te opozori da primi volan. Saj ne da vozim brez rok, absolutno ne, bi pa pričakoval da je sistem v enem blagem ovinku sposoben komplet speljati ta ovinek. Sicer sem že nekaj gledal ampak nisem dobil nobenega pametnega podatka ali imajo ti Lane Asisti tut kak "software", morda bi ga bilo treba zgolj malo updatat da bi bil bolj uporaben...
ja, sej pri mojem svedu je isto.. pomojem namenoma, ravno zato, ker se ni na taki stopnji, da bi sam vozil, pa je potem to bolj varno, kot pa da ljudje to izkoriscajo da avto sam vozi, potem je potem jeba..
Vtakni kakšno 1/2 litersko polno plastenko v volan(če je 3 kraki) in boš videl, kako zadeva lepo deluje.
Ga več ne izklaplja in sam fura po AC ali v premikajoči se koloni.
Imaš ZS.911 Carrera 4S bo dovolj dober?
A ti to resno pišeš? Ko se bo kdo skantal na podlagi tega, boš pa roke gor dvignil, a ne?Vtakni kakšno 1/2 litersko polno plastenko v volan(če je 3 kraki) in boš videl, kako zadeva lepo deluje.
Ga več ne izklaplja in sam fura po AC ali v premikajoči se koloni.
Ne bom pridigal, bom le predstavil svojo izkušnjo. Do takrat sem tudi jaz tako razmišljal glede smernikov.Tako je, nima smisla da v vseh temah pičite pravičnike in pametnjakoviče kvazi vzorne državljane. Predpise pač uporabljaš pri zdravi pameti. Dejstvo je da bo vsak razumsko zdrav človek imel v prvi vrsti rad samega sebe in samega sebe ne bo ogrožal. Torej če ob 3h zjutraj na prazni AC ne uporabim žmigavca s tem ogrozim koga? Če določeni nimate kaj paetnega za povedat pač ne pišite, ni treba biti v vsaki temi prisoten
To je seveda samoumevno, sem na to namignil že tudi v začetnem postu ...Mogoče bi se drugače lotil zadeve, kar ti najbrž ne bi bilo težko. Lastnik tebi porscheja, ti njemu kak bonboncek vključiš ko ga boš natuhtal.Kot zahvalo, nagrado.
In sedaj moralizira ravno en tip, ki na youtube da posnetek, kjer na avtocesti poskuša neumnosti s plastenko zataknjeno za volan.Imaš ZS.
A ti to resno pišeš? Ko se bo kdo skantal na podlagi tega, boš pa roke gor dvignil, a ne?
Trenutna tehnologija v običajnih avtomobilih absolutno NI nikakor namenjena avtonomni vožnji in je le VARNOSTNI PRIPOMOČEK. Zadeva je daleč od 100% in takšni nasveti lahko pripeljejo do tega, da se bo kdo ubil. Nekateri res niste normalni. Zakaj je pa lepo razloženo in vidno v tem video posnetku:
Imaš prav, popolnoma točno si ugotovil namen tega posnetka in sicer, da se pokažem kako ''jaki car'' sem, da mi plastenka sama vozi.In sedaj moralizira ravno en tip, ki na youtube da posnetek, kjer na avtocesti poskuša neumnosti s plastenko zataknjeno za volan.