Ima kdo doma Porscheja?

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.415
2.372
113
Pomurje
Uh. V bistvu v mojem tako dobro dela v povezavi z acc, da sam že kar redko vozim po ac pri zakonsko dovoljenih hitrostih

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.663
6.705
113
pri taščici
Mogoče bi se drugače lotil zadeve, kar ti najbrž ne bi bilo težko. Lastnik tebi porscheja, ti njemu kak bonboncek vključiš ko ga boš natuhtal.Kot zahvalo, nagrado. ;)

• Všeč mi je
Reactions: Matey

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Sam ja ker stvar ni zanesljiva sploh ko je črta pripeljena čez črto in ko je ozko zna začet avtomobil poplesavat skratka nevarno. Višek pa je itak to da moraš na AC uporabljat vedno žmigavce če imaš to vklopljeno, tukaj pa se konča :D

• Všeč mi je
Reactions: B81

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ni šala, jih redno uporabljam, me pa zmoti da volan potegne nazaj če ga/jih ne. Ajde zgražajmo se dalje, prav uživam ob pametovanju :cool:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Tako je, nima smisla da v vseh temah pičite pravičnike in pametnjakoviče kvazi vzorne državljane. Predpise pač uporabljaš pri zdravi pameti. Dejstvo je da bo vsak razumsko zdrav človek imel v prvi vrsti rad samega sebe in samega sebe ne bo ogrožal. Torej če ob 3h zjutraj na prazni AC ne uporabim žmigavca s tem ogrozim koga? Če določeni nimate kaj paetnega za povedat pač ne pišite, ni treba biti v vsaki temi prisoten :)

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.725
113
točno to. V mbju dolgo nazaj, peljm ob 16:00 na tržaški 70, me ustavi moder ker je bila omejitev 50. 4-pasovnica prazna. Mi da pihat, če sem pijan ob 16:00. Mu rečem dan nisem nobenga ogrožal, takrat so bili dobri stari časi brez prometa. Na koncu mi je prbil, da sem ogrožal sebe. In kazen za prehitro vožnjo. Čez eno leto je bila tam omejitev 70. Ciganija na celi črti, zdrava pamet pa šla drugam.

Gasper008

Guru
24. sep 2012
4.746
827
113
Ne vem kako vozite, ampak ko sem šel testno pelat en avto, ki je imel lane departure alert s popravkom volana ko je že prepozno (torej ne drži avta sredi pasu), se mi zadeva ni nikoli sama od sebe aktivirala ali bila moteča, sem moral kar zavestno prevozit črto da sem videl če sploh in kako dela. Sedaj pa ne vem ali ima VAG LaneAssist (sklepam da je enak v vseh vozilih) take probleme ali pa nekateri enostavno niste za na cesto.

Žmigovc pa postane podzavestna stvar ob menjavi pasov, res ne vem zakaj bi moral še pomislit, "aja saj res saj nobenega ni tokrat mi pa ni treba dajat žmigovca"

jello

Guru
22. sep 2008
10.151
3.868
113
Žmigovc pa postane podzavestna stvar ob menjavi pasov, res ne vem zakaj bi moral še pomislit, "aja saj res saj nobenega ni tokrat mi pa ni treba dajat žmigovca"

Točno to. Ne vem kdaj sem nazadnje pomislil "o fak bom/ne bom dal žmigavca, saj nihče ne gleda". Verjetno 3 dni po tem ko sem izpit naredil, potem je šlo že podzavestno. Osvojiš ali ne, tako kot hvala/prosim/doberdan/adijo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.725
113
Točno to. Ne vem kdaj sem nazadnje pomislil "o fak bom/ne bom dal žmigavca, saj nihče ne gleda". Verjetno 3 dni po tem ko sem izpit naredil, potem je šlo že podzavestno. Osvojiš ali ne, tako kot hvala/prosim/doberdan/adijo.

Zdravo govoriš tudi po prazni ulici, ali če koga srečaš? :evil:

• Všeč mi je
Reactions: Cash