Nasa tamala zdaj 6 letnica jo ima, res da samo okvir, brez predalov ali dodatne izvlecne postelje. Spi na njej ze 4 leta bp, dostikrat tudi jaz ali zena z njo. Razen da je “lahka” ( pac ni masiva itak itak) ne skriplje in je z te suske in za teh nekaj let bp ( itak se sobo hitro menja prilagaja ko rastejo)Ima mogoče kdo doma enojno posteljo SLAKT, ki ima kot možnost dodatni izvlečni postelji predal? Kolikor sem gledal navodila za montažo, se mi zdi sami okvir nekam "švoh" narejen... Ali je na splošno postelja vredu - se kaj "maje", kake druge slabosti?
Mi imamo tudi tole posteljo. Zgoraj mi škripa, ker so navzkrižne šipke železne (drži togost ohišja). Verjetno jih moram dodatno zategnit enkrat. Spodaj pa smo dali malenkost predebel jogi pa se malo pomatraš preden ven dobiš. Če pa daš tisti ta najbolj tanki jogi, pa se mi zdi da ni ravno prijetno spat na njem.Ima mogoče kdo doma enojno posteljo SLAKT, ki ima kot možnost dodatni izvlečni postelji predal? Kolikor sem gledal navodila za montažo, se mi zdi sami okvir nekam "švoh" narejen... Ali je na splošno postelja vredu - se kaj "maje", kake druge slabosti?
Tudi meni je sestavljanje njihovih zadev ok. Zahebe se samo folk, ki dela nekaj po svoje, po načrtu gre vedno vse lepo skupaj. Pa mamo več kot pol bajte od tam. Lesnina, Harvey@Co. pa kvaliteta in cena bogpomagaj, načrti pa za rit obrisati.
Ponavadi drži, ampak jaz se z njim strinjam. Ikea vedno brez težav in gre lepo skupaj. Pri drugih moraš pa vedno nekaj ugibati, kateri kos je kateri, tiščati, da gre skupaj, itd.Na splošno je vedno največji problem prebrati navodila...ne glede na to kaj se prime v roko.
Ponavadi drži, ampak jaz se z njim strinjam. Ikea vedno brez težav in gre lepo skupaj. Pri drugih moraš pa vedno nekaj ugibati, kateri kos je kateri, tiščati, da gre skupaj, itd.