iGO8 - uvoz *.kml datoteke

Shando

Pripravnik
21. avg 2007
287
0
16
LJ
Mogoče kdo ve kako naj v iGO8 spravim *.kml datoteko ki sem jo shranil iz MioMap-a?

iGO POI Explorer pri tem opravilu na iGO8 zmrzne
uf-1.gif

digital24

Pripravnik
30. dec 2008
64
0
6
Pozdravljen!

Preveri, če imaš v mapi igo8 mapo userdata. Če je nimaš jo ustvari. Poleg te ustvari še podmapo POI in v njo skopiraš kml datoteke. Ponovno zaženi navigcijo, počakaš nekaj trenutkov da igo8 prebere podatke in nato bi moral videti vse te kml datoteke v meniju urejanja POI. Tam lahko podrobno nastavljaš katere POI bi imel rad vidne na mapi.

Shando

Pripravnik
21. avg 2007
287
0
16
LJ
V treh mesecih od vprašanja mi je to že uspelo. Vseeno hvala za odgovor
zmaga.gif

Me pa sedaj zanima nekaj drugega. Kako lahko te svoje POIe iz *.kml uvozim direkt v My Favorites , ne pa da jih moram iskat globoko med POI Group ?

Pa še dve podvprašanji
smile-1.gif

- uporabljam skin igo8.riks.v3.3a_480x272 na C520, ki se mu prekoračitev nastavi samo od 0 do 100%. Ampak 100% pomeni že samo omejitev kar povzroči opozarjanje pri 50 če je omejitev 50
bonk.gif
V prejšnjih verzijah je bilo možno to nastavit do 130%. Je ta razpon možno povečat kje v data.zip?
- je kdo uspel na C520 instalirat iGO8 v flash da deluje brez SD kartice? Moti me, da se ob vsakem izklopu zadeva resetira in WINi ter iGO ponovno startajo praktično iz nule
stupid-1.gif