iGO Primo, Nextgen - [Android OS]

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Ali mogoče kdo ve, če je trenutno na voljo kakšen skin, ki omogoča nastavljanje opozarjanja na radarje v nastavitvah?
Torej, da lahko nastaviš samo kakšen pisk/beep/ding enkrat, ko se bližaš radarju in če imaš glasovno navigacijo izključeno?

To se sicer lahko uredi preko sys.txt, vendar je svinjsko težko testirat, saj to opozarjanje ne deluje v DEMO načinu, pač pa moraš na cesto
stupid-1.gif
za vsako spremembo v datoteki.

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Rabim nasvet. Rešeno mora biti do nedelje
smile-1.gif

Navigacija mi javi Error msg: "Failed to open file $poi_mapdistant.bmp exiting application

Igo primo 2.4 kaj lahko naredim?

choperist

Pripravnik
16. maj 2013
66
1
8
Zdravo
Mene pa moti ikona za ''Bližnjo pomoč'' se jo mogoče da odstraniti
sem že parkrat pregledal vse nastavitve pa nič pametnega našel

Nazadnje urejeno:

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Na note3 z KiteKat 4.4.2 naložim iGO_Israel_9.6.29.367542 mi aplikacija sprva deluje. Ko jo nekaj časa ne uporabljam se mi ob zagonu pojavi sporočilo:

Missing or incomplete folder: /data/data/com.navgo.igo.javaclient/content/lang

Če pobrišem mapo iGO in aplikacijo naložim znova mi zopet deluje nekaj zagonov potem pa zopet dobim omenjeno sporočilo in aplikacija se ustavi.

SRutar

Zelenc'
Izključen uporabnik
13. nov 2009
25
0
1
Imam Igo Primo 9.6.29.367542
Pri iskanju mi program pri pregledu poti (ko je pot enkrat določena) sploh ne ponudi več možnosti Druge poti temveč se izbira preko dodatne možnosti Več začne z Potovalni načrt.
Malo nenavadno, siguren sem, da je v prejšnjih različicah obstajala ta opcija
Sedaj je treba pot preklicati, si znova ustvariti cil in preko te možnosti poiskati še različne variacije do cilja.
In še pri nalaganju dodatnih (lastnih) poi datotek, mi se ne izpisujejo nekateri dodatni podatki (informacije) o posameznih ciljih .
Prosim za nasvet.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Imam nameščen 360 Security, kateri je očitno vzrok za moje težave. Po ponovni namestitvi navigacije in izvedeni optimizaciji sistema mi je iGO prenehal delovati. Si bom očitno moral namestiti nek drug program za optimizacijo.

Hvala za pomoč.

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Še jaz bi vprašal za mnenje. Naložil sem iGO Primo Israel 9.6.29.404739. A me na radarje ne opozarja standardno, Pri mobilnih radarjih zvočno opozorilo (pisk) izostane, čeprav imam nastavljeno, da naj bi delovalo. Pri fiksnih pa pisk je, ampak prepozno.

Po pregledu sys.txt sem ugotovil, da sem najbrž dobil prirejen APK. Zasledil sem tole:

[warning]
speedcam_enabled=1
is_spoken=0
speedcam_continuous_approach_beep_when_tonal=0

; S P E E D C A M - C A T : 0
[speedcam_category:0]
overspeed_spoken_type=sound
overspeed_sound="speedcam_over_speed"
skin_first_sound="Fixed_Camera"
skin_speed_sound_delay=0
skin_repeat_sound="Fixed_Camera"
skin_repeat_distance=150
skin_off_sound="speedcam_off"
use_road_speedlimit=0

; S P E E D C A M - C A T : 1
[speedcam_category:1]
overspeed_spoken_type=none
overspeed_sound="none"
skin_first_sound="Mobile_Camera"
skin_speed_sound_delay=120
skin_repeat_sound="Mobile_Camera"
skin_repeat_distance=150
skin_off_sound="speedcam_off"
;use_road_speedlimit=0

Tako se nadaljuje do ; S P E E D C A M - C A T : 31
Seveda z svojimi parametri. Če izbrišem vse od ; S P E E D C A M - C A T : 0 do S P E E D C A M - C A T : 31, bo potem delovalo običajno?
Še za sledeči parameter bi vprašal, če bi ga moral postaviti na 1?
speedcam_continuous_approach_beep_when_tonal=0

Hvala in LP

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Ta komanda speedcam_continuous_approach_beep_when_tonal=0 , če daš na 1 pomeni, da ti bo cel čas piskalo dokler ne boš prišel mimo radarja.

Izbriši vse CAT iz tvoje sys in tudi Warning razdelek, prenesi si sys iz priponke in iz nje kopiraj vse in prilepi v tvojo sys.

Priponke

• 2050585-syskamere.txt
    12,3 KB · Ogledi: 1.600