To se da verjetno narediti z programi ifttt , pa verjetno še s katerim.Citat:
Uporabnik laser pravi:
Nekaj sem gledal to temo pa nism glih našel kar me zanima. Ker je kar precej obsežna ta tema sprašujem . Imam instaliran Primo v.... 2.4 9.6.29.379219 na S3, pa me zanima ko izključiš navigacijo ali se da kako vpisat v 'sys', da ti sam program ko ga izključiš, da ti tudi izklopi GPS ker lahko se zgodi da naknadno pozabiš izklopiti GPS. Ko zaženeš program te sam program tudi vpraša ali vklopi GPS. Sedaj nevem morda je bilo v tej temi že tudi to opisano. Pa poleg tega me še zanima kje sploh ima ušpajhan ta program 'sys' datoteko in kako se imenuje ker sem vse pregledal tud 'data in branding' datoteko pa je nevidim.
Hvala in LP
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Za vse, ki imate Android 4.4 Kitkat (ki programom kot vemo preprečuje pisanje na zunanjo kartico) obstaja rešitev, vendar je za ta fix potreben root dostop.
https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.sdfix
Je pa tukaj še en workaround za tiste, ki bi na Android 4.4 KitKat (in tudi na ostalih verzijah) radi, da vam iGO vseeno deluje iz SD kartice oz da je na njej vsaj mapa content, ki itak zajema večino velikosti programa.
iGO namestite na notranji pomnilnik telefona/tablice, nato mapo content prestavite na SD kartico in "content" preimenujte v "Addons"
nato popravimo sys datoteko:
[folders]
has_secondary_root=0
android_secondary_root_path="/storage/extSdCard/Addons"
content="/storage/extSdCard/Addons/"
seveda pa mora biti storage/extSdCard poimenovan tako, kot ga vidi vaš telefon. Je pa seveda več opcij zato morate vedeti katero uporablja vaš telefon - lahko je "mnt/sdcard", "external_sd" itd..to najlažje vidite z Astro file managerjem.
(stestirano na WayteQ xTAB-7X)
Citat:
Uporabnik mosfet pravi:
Poskusil sem enako vajo ponoviti na Wayteq xtab50 in mi po inštalaciji sploh ne zažene iGO.
Izpiše mi manjkajoče ali nepopolne mape oz.
Missing or incomplete folder:
/data/data/com.navngo.igo.jacaclient/sys.tex:
Open failed:EACCES (Permission denied)
Sprašujem, če se vaja da ponoviti na Wayteq x50 in ali je v februarski verziji zajeta resolucija 800 x 480 točk?
Citat:
24.12.2012 - Update prvega posta in novosti ob izzidu posodobitve Android jedra na verzijo 4.0.3 (ICS)
Citat:
Missing or incomplete folder:
/data/data/com.navngo.igo.javaclient/sys.tex:
Open failed:EACCES (Permission denied)