Pozdravljeni!
Iz pašnika sem popasel iGONextgen 9.18.27.627562(26 Jan 2016) in mape Europe HERE 2017.Q3 ter to po navodilih mojstra namestil na zunanjo SD kartico tablice Lenovo tab 4 7, model TB-7304F, android 7.0, za katero še ni roota. Navigacijo uporabljam v tovornjaku in deluje v redu, vozil pa sem v Italiji, Avstriji, Madžarski in Sloveniji.
Za pot na Madžarsko sem vnesel koordinate na področju, kjer je sicer vrisana cesta in je edino dovoz, velja pa prepoved prometa za vsa vozila. Iz Avstrije do cilja ni bilo težav. Če vnesem isti madžarski cilj v Sloveniji, pa se iGO ujame v zanko. Najprej pokaže cilj na zemljevidu, to potrdiš, nato pokaže profil vozila - tovornjaka in potrdiš tudi to. Potem se prikaže opozorilo, da pot poteka tam, kjer to ni dovoljeno. Ko potrdiš še to, pa se ponovno vrne slika s ciljem na karti in take vedno znova. pot sicer izračuna in začne z vodenjem. Kakšna ideja?
In še nekaj - resolucija! Ker tablica ni rootana, ne znam popraviti sys datoteke in tega, kako to narediti nisem našel. Lepo prosim za pomoč! Ali se da povečati tudi velikost polja s podatki o trajanju vožnje in času prihoda na cilj levo spodaj in polje z zamudami levo zgoraj?
Hvala vnaprej in lep pozdrav