iGO Primo, Nextgen - [Android OS]

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Meni normalno najde gps signal, sem sedaj sprobal.

Počakaj na @janch, @popotnik, ta dva ti bosta točno povedala kaj je krivo
smile-1.gif

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.444
805
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Najprej osnovno vprašanje, kaj točno ti javlja:

"Avto zaznavanje sprejemnika GPS"
ali
"Iskanje GPS satelitov"

to sta dva ločena problema, zato je treba vedet kaj ti javlja.

kredn

Zelenc'
18. jan 2015
2
0
1
Prosim za pomoč. iGO Primo 9.6.29.468978 - 16 Dec 2014
Poskusim instalirati na Leagoo Lead 3 telefon (android 4.4.2, ni rootan). Imam na voljo /storage/sdcard0 (PhoneStorage) in /storage/sdcard1 (External SD).

Kakorkoli poskušam dobim:
Missing or incomplete folder: /data/data/com.navngo.igo.javaclient/sys.txt

Poskusil:
- install iz obeh direktorijev
- dodati sys.txt
- uninstall, reboot, spremeniti default lokacijo za app...

Prebral da bi moral zadevo spraviti na interni spomin samo ne najdem kje je to možno ker nimam dovoljenja za praktično nič.

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
949
91
28
Ljubljana
KSZ. Danes mi Igo ni kazal nobenih zastojev, oziroma zamud. Here mi je lepo kazal vsaj 5 min zastojev. Kot kaže bo Igo počasi useless.

kredn

Zelenc'
18. jan 2015
2
0
1
problem je bil ker sem vedno pognal install iz sdcard0\iGO. Ko sem apk premaknil na root od sdcard0 je delalo.
drugi problem je pa bil da sem imel tudi na sdcard1 mapo iGO
Hvala za pomoč.

mozilla

Pripravnik
23. maj 2012
36
0
6
Domžale
Nekako mi je uspelo stvar pognat da se mi dokaj normalno poveže s sateliti, pa imam že drugo vprašanje.

Ko pri nastavitvi zemljevida lahko določaš 2d,3d in pa pogled (nizko, običajno, visoko), mi pri nizkem pogledu ne prikaže hribov v ozadju ampak je vse na ravnem

Kaj lahko oz moram naredit

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Mislim da je že bilo enkrat govora o tem, da se na določenih zemljevidih prikazuje ime kraja v češčini oziroma slovaščini ali kakšnem drugem jeziku, namesto v originalnem imenu.
Namreč testiram zemljevid here 2014Q2 za Belgijo in konkretno ze mesto Antwerpen piše v češčini Antverpy, oziroma če iščem letališče v Antwerpnu preko POI, piše v POI od here "mezinarodne letisko antverpy", namesto da bi pisalo v angleščini.
Če pa uporabim tomtom zemljevid za Belgijo 2014.03, pa normalno piše Antwerpen in tudi ostala imena krajev imajo original imena, niso prevedena v češčino.
Jezik imam v igoju nastavljen na slovenski in ne na češki ali kak drug slovanski.

Se da še kaj nastavit, da se znebim češčine v zemljevidu.