iGO Primo, Nextgen - [Android OS]

kredn

Zelenc'
18. jan 2015
2
0
1
Prosim za pomoč. iGO Primo 9.6.29.468978 - 16 Dec 2014
Poskusim instalirati na Leagoo Lead 3 telefon (android 4.4.2, ni rootan). Imam na voljo /storage/sdcard0 (PhoneStorage) in /storage/sdcard1 (External SD).

Kakorkoli poskušam dobim:
Missing or incomplete folder: /data/data/com.navngo.igo.javaclient/sys.txt

Poskusil:
- install iz obeh direktorijev
- dodati sys.txt
- uninstall, reboot, spremeniti default lokacijo za app...

Prebral da bi moral zadevo spraviti na interni spomin samo ne najdem kje je to možno ker nimam dovoljenja za praktično nič.

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
KSZ. Danes mi Igo ni kazal nobenih zastojev, oziroma zamud. Here mi je lepo kazal vsaj 5 min zastojev. Kot kaže bo Igo počasi useless.

kredn

Zelenc'
18. jan 2015
2
0
1
problem je bil ker sem vedno pognal install iz sdcard0\iGO. Ko sem apk premaknil na root od sdcard0 je delalo.
drugi problem je pa bil da sem imel tudi na sdcard1 mapo iGO
Hvala za pomoč.

mozilla

Pripravnik
23. maj 2012
36
0
6
Domžale
Nekako mi je uspelo stvar pognat da se mi dokaj normalno poveže s sateliti, pa imam že drugo vprašanje.

Ko pri nastavitvi zemljevida lahko določaš 2d,3d in pa pogled (nizko, običajno, visoko), mi pri nizkem pogledu ne prikaže hribov v ozadju ampak je vse na ravnem

Kaj lahko oz moram naredit

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Nastavitve zemljevida, način prikaza 2d ali 3d
wink-1.gif

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Mislim da je že bilo enkrat govora o tem, da se na določenih zemljevidih prikazuje ime kraja v češčini oziroma slovaščini ali kakšnem drugem jeziku, namesto v originalnem imenu.
Namreč testiram zemljevid here 2014Q2 za Belgijo in konkretno ze mesto Antwerpen piše v češčini Antverpy, oziroma če iščem letališče v Antwerpnu preko POI, piše v POI od here "mezinarodne letisko antverpy", namesto da bi pisalo v angleščini.
Če pa uporabim tomtom zemljevid za Belgijo 2014.03, pa normalno piše Antwerpen in tudi ostala imena krajev imajo original imena, niso prevedena v češčino.
Jezik imam v igoju nastavljen na slovenski in ne na češki ali kak drug slovanski.

Se da še kaj nastavit, da se znebim češčine v zemljevidu.

gregorv

Pripravnik
25. mar 2013
72
0
6
Dober dan

Kateri 3d teren uporabljate oz priporočate:

Vse karte imam HERE.

uXbiNj5.jpg

Glede avtomobilov: če naložim vseh 270+ avtov, mi navigacija na 3 različnih telefonih šteka, pojavlja se črni ekran...
Če pa uporabim samo osnovne avte in še kakšnih 5 drugih dodam zraven, pa je vse ok. Ali je to poznan problem?

Ali TMC pri nas deluje, torej če imam v mapi content mapo tmc z datotekami, ali to deluje?

Ali predelava logo slik, kot je tukaj navedena:
https://www.alter.si/tabla/showflat.php?Cat=0&Board=igo&Number=1941766&page=0&fpart=3
še deluje s temi zadnjimi verzijami igo primo?

Hvala za odgovore.

LP

Nazadnje urejeno:

lubej

Pripravnik
1. dec 2009
31
0
6
če imam 4.4.2 in kopiram podatke na sd kartico, igo pa je nameščen v notranji spomin tel.

ali moram kopirat samo map, building, poi in dem mape oz ali lahko kopiram čisto vse mape ki se nahajajo v content mapi: speedcam, voice, lang, car, skin, global.cfg itd... na sd kartico?

hvala

LP

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Na SD kartico v mapo addons/content/ kopiraš samo mape map, building in poi, vse ostalo ostane na notranjem pomnilniku.

Na notranjem pomnilniku v mapi iGO/content/ moraš OBVEZNO imeti mape map, building in poi, VENDAR prazne.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.471
837
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik gregorv pravi:
Dober dan

Kateri 3d teren uporabljate oz priporočate:

Vse karte imam HERE.

uXbiNj5.jpg

Glede avtomobilov: če naložim vseh 270+ avtov, mi navigacija na 3 različnih telefonih šteka, pojavlja se črni ekran...
Če pa uporabim samo osnovne avte in še kakšnih 5 drugih dodam zraven, pa je vse ok. Ali je to poznan problem?

Ali TMC pri nas deluje, torej če imam v mapi content mapo tmc z datotekami, ali to deluje?

Ali predelava logo slik, kot je tukaj navedena:
https://www.alter.si/tabla/showflat.php?Cat=0&Board=igo&Number=1941766&page=0&fpart=3
še deluje s temi zadnjimi verzijami igo primo?

Hvala za odgovore.

LP

- uporabljaj Nasin dem file, se mi zdi še najboljši in pokriva celotno Evropo

- custom 3d kurzorji (avtomobili) znajo povzročat nestabilnost navigacije. Razlog je v .bmp slikcicah, ki se morajo samodejno prilagajat glede na resolucijo. Lahko, da je problem samo v nekaterih modelčkih, ki so slabo optimizirani. Na visokih resolucijah zna biti problem in navigacija lahko krešne. V izogib potencialnim težavam ti predlagam, da na android verziji Prima uporabljaš le privzet paket kurzorjev

- TMC deluje, tudi če nimaš mape TMC v mapi content (ta je potrebna samo za wince verzijo)

- predelava slik še vedno deluje po enakem postopku.