iGO-683 B

pajky

Zelenc'
19. avg 2009
10
0
1
Citat:
Uporabnik ecan pravi:
Nastavljanje zvočnih opozoril za radar in prekoračitve hitrosti dosežemo s skinom. Sam uporabljam Gurjon GJ skin kjer je možno

tudi zvočno besedilno opozorilo na radar, kjer je tudi podatek o oddaljenosti do radarja o tipu radarja (stabilni ali mobilni ) in

zahtevana hitrost obenem pa se ti podatki pojavijo tudi na displeju. Za enkrat to še ni možno v slovenskem jeziku, lahko pa izbiraš

med tujimi jeziki.

A mi lahko tole bol podrobno razložiš, za amigota

ecan

Pripravnik
11. avg 2007
371
0
16
Sam imam vse to instalirano na dlančniku. Ne vem pa če bi to delovalo na AMIGO-tu ker s tem nimam nobenih izkušenj.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.447
809
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Imam vprašanje za nekoga ki ima izkušnje s s skinom Gurjon 6.10.1p. Ta skin mi je najboljši, vendar me blazno moti, da mi na ekranu v čisto spodnji horizontalni menijski vrstici ne prikaže celotnega teksta, kot da ni ravno optimizirana resolucija za napravo iGO-683 B. Prilagam screen:

fotografija0257.jpg

če slučajno kdo ve, kako bi odpravil ta problem, bi bil vsak predlog zelo dobrodošel...

kajvos

Pripravnik
10. sep 2009
146
1
18
Imam probleme z baterijo na IGO 683 zdrži 30 minut. Igo star 3 mesece. Uradni serviser mi je rekel, da zamenjava baterija ne zapade pod garancijo. Vprašujem vas ali to drži, ali serviser hoče zaslužiti 35 €, za nabavo nove.

lipan

Pripravnik
4. sep 2007
200
0
16
Ugotavljam,da imamo problem z baterijo vsi uporabniki novejše različice IGO 683b .
Uradni serviser-uvoznik bi najbrž bankrotiral,če bi vsem zamenjal baterije. Jas sem napravo poslal uvozniku 2x a so težave z baterijo ostale,zato sem odnehal saj bi poštnina kmalu presegla vrednost naprave.
Očitno Uradni serviser-uvoznik igra prav na to karto !!

Shando

Pripravnik
21. avg 2007
287
0
16
LJ
Citat:
Uporabnik lipan pravi:... bi poštnina kmalu presegla vrednost naprave.
Očitno Uradni serviser-uvoznik igra prav na to karto !!
Če je firma vsaj malo prijazna do kupca mora razen prvega pošiljanja vse nadaljnje poštnine iz vzroka reklamacij kriti sama. Ne bi bila edina. Preglej drobni tisk v njihovih splošnih pogojih poslovanja.
zmaga.gif

matjazxy

Zelenc'
11. apr 2008
16
0
1
Pozdravljeni,

Imam en problem in sicer mi je crknil igo. Ker pa mi je žena pomotoma vrgla stran garancijo in račun, garancije ne morem več uveljavljati.

Zanima me, če bi mi kdo lahko "posodil" garancijo in račun v zameno za kakšno pivo, da bi lahko usposobil IGO.

Če je kdo tako dober, naj mi pošlje ZS.

ankaran

Zelenc'
5. jan 2010
17
0
1
Tudi jas sem lastnik IGO-683 b in ker imam ponavadi srečo sem tudi jas po nesreči zbrisal kartico, nehote sem jo zamenjal z kartico od digitalca. Sem pregledal tale forum v celoti pa se nekako ne znajdem najbolje, zato bi prosil če bi mi lahko kdo poslal navodila kako kartico ponovno naložit. Sem si potegnil dol nekaj različnih programov ki jih tukaj opisujete pa mi ne uspe naložit.

ankaran

Zelenc'
5. jan 2010
17
0
1
Danes mi je uspelo naložit na kartico IGO 8, slo verzijo ko sem jo potegnil iz neta, dela mi zaenkrat vse edino kar mi ne uspe je to da moram ob zagonu naprave vedno iz explorerja zaganjat IGO8, nikakor mi ne uspe da bi ob vklopu bil meni ali nek vmesnik kod je bil nekdaj, da bi lahko iz njega dostopal do željenega programa ne pa da moram iz WIN. zaganjat IGO8

medjed

Zelenc'
6. jan 2010
7
0
1
Pozdravljeni!
Bi prosil poznavalce nav.naprave igo683b, kaj bi lahko bilo narobe, da se ne morem povezati na PC preko USB kabla.Ko se priklopim na PC najprej zazna novo strojno opremo, potem pa ne morem odpreti oziroma se ne morem povezati z PC-jem.Rad bi naložil kakšen film ali glasbeno datoteko, a ne gre. Kaj bi lahko to bilo narobe, a kdo ve?

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.447
809
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Rešitev: ActiveSync - Microsoftov izdelek, vendar ti ga ne priporočam uporabljat, saj igo 683 -b ni preveč naklonjen direktni povezavi s PC-jem in se je že večkrat zgodilo, da se iz neznanih razlogov samodejno zbriše celotna vsebina SD kartice, na kateri imaš tudi navigacijo. Bolj ti priporočam, da SD kartico uporabljaš direktno na čitalcu kartic na PC-ju, če pa nimaš integriranega čitalca, pa ti svetujem obisk v najbližji trgovini s temi zadevami, kjer pride tak usb čitalec SD kartice okoli 10 eur, usput pa si nabaviš še 4 Gb SD HC kartico, ki jo tako ali tako rabiš za morebitno nadgradnjo navigacije za tvojo napravo, pa še poceni je. Mimogrede, če še vedno uporabljaš privzeto navigacijo na tvoji napravi, ti svetujem, da si malo prebereš novosti - glej pa tematiko o navigaciji IGO 8, ki je tako rekoč noč in dan s to, (domnevam) ki jo trenutno uporabljaš.

lp, J
smile-1.gif

medjed

Zelenc'
6. jan 2010
7
0
1
Janch, hvala ti za informacije.Karte imam s 7.2007.Mislim, da so že malce zastarele a ne?

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.447
809
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Tiste karte so za v muzej, s programom vred..:)Da pa lahko uporabljaš najnovejše karte, moraš najprej nadgradit program na navigaciji. O tem je napisanega že veliko..Če te zanima hitra rešitev, se javi na ZS, drugače pa prelistaj forum, v katerem je vse lepo opisano kako in kaj (vendar žal ne kje - pravila foruma..) na napravo 683 - B

lp, J

ankaran

Zelenc'
5. jan 2010
17
0
1
Janch in McGiver, HVALA ampak žal meni zadeva še kr ne deluje,še vedno moram dostopat do navigacije preko explorerja, še vedno ni nikjer začetnega menija preko katerega lahko dostopaš do raznih programov, recimo podoben meni kod je na sliki. Nekje sem prečital da mora bit tudi datoteka gspshell.exe. Pa me zanima kje mora bit ta datoteka, ali na kartici ali na napravi, ker se namreč bojim da sem po nesreči zbrisal tudi neko mapo iz WIN. samo ne vem kaj.
837710-display1.png

Priponke

• 837710-display1.png
    837710-display1.png
    91,3 KB · Ogledi: 243
Nazadnje urejeno: