Na polici jih nimajo, ker se jih preveč pokrade(ali pa očitno nekaj mutijo in se tako varujejo pred tem, da bi kakšna naprava prišla v roke kakšnemu inšpektorju).
Sam sem moral par dni počakati, ko so jih pa dobili so me pa poklicali.
Kar se zvezdic tiče ni bilo nobenih težav, ker jih nisem imel.
Ko sem plačal mi je nato najnovejše zvezdice celo sama prijazno nalepila na kuponček.
Kar se pa same naprave tiče je pa občutno boljša od Garmina 250W in ima krepko več dodatnih stvari in možnih nastavitev.
Kar se pa zemljevida Slovenije tiče je pa čista katastrofa, pod ravnijo prve karte iz TISa stare deset let.
Zemljevid je res obupen in se niti slučajno ne more primerjati s kartami iz Adriaroute 2 ali bog ne daj celo iz novega TISa.
Enostavno ne razumem, da nihče enostavno ne kupi TISovih kart in bi imel daleč najboljši zemljevid(če ga še dražje prodajajo ne verjamem, da bi jih stal več kot pa če zemljevid razvijajo sami v času razvoja pa zgubljajo stranke zaradi slabe kvalitete).
Torej, če veliko potujete po tujini in znate nameščati nove karte in ga kar naprej posodabljati in vam je v veselje cel kup dodatnih stvari a zato malo zapletenejša uporaba potem se vam ga vsekakor splača kupiti.
Če ga pa rabite v glavnem za Slovenijo in rabite iskanje po hišnih številkah tudi izven največjih krajev potem pa te naprave ne kupite ampak kupite raje Garmina z Adriaroute 2, ki je že precej dobra karta.
Garmin pa je tudi najbolj preprost za uporabo in se ga boste, če niste tehnični tipi navadili krepko lažje je pa srebrn Garmin tudi leši od tega črnega IGOta.
Da zaključim z IGOtom sem precej zadovoljen, nad zemljevidom Slovenije in nezmožnostjo iskanja po hišnih številkah manjših krajev(celo krajev s par tisoč ljudi sploh ne najde) sem pa izredno razočaran in ga bom zelo verjetno prodal, ker je obupen za vožnjo po podeželju, za kolo in hojo pa sploh povsem neuporaben.
V glavnem še naprej sanjam o neki podobni takšni majhni napravici, ki bi omogočila namestitev TISa.