Idiotizmi 4. Janševe vlade

BuDi

Guru
6. sep 2007
9.303
5.917
113
kaj je poanta teh motivacijskih slikc s tekstom v vsaki temi?

x354-q80-1.jpg

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.052
11.479
113
Prosti trg v eu v mojem sektorju ne obstaja, ker je vse strogo regulirano.
Verjetno si narobe razumel. Jaz sem takoj za prosti trg, ne bo pa zanj ves balast, ki je prisesan na sredstva, ki se trenutno prelivajo čez kmetijski sektor.

Čisto tako poenostavljeno, če ukrajinec lahko uporablja FFS, ki so sicer veliko cenejša a v EU zaradi škodljivosti prepovedana za naprimer pšenico, zakaj ga ne smem jaz? Glede na to, da itak večino pšenice potem privlečemo od tam? Kakšen prosti trg je potem to?

Ali pa zakaj lahko brazilec seje gensko spremenjene organizme in uporablja rastne hormone, potem pa vso to robo izvozijo v eu, tukaj na "prostem trgu" pa tega ne smemo?

Oni lahko pridelajo hrano za delček cene, kot stane pridelava v EU, na polici pa nastopamo skupaj.

No, toliko o tem famoznem "prostem trgu".
Men je to jasno.

Tu se vidi kake bedake imamo za ministre, ko otroku, ki še ne zna brati daš ustavo :bonk:

v bistvu mu država, katere ustavo je prejel, nudi vse da lahko udobno živi, se šola, itd...morda bi pogledal(i) na ustavo kot na dar ki morda sedaj, trenutno nima neke vrednosti za prejemnika, ampak na dolgi rok je pa druga zgodba. Skratka, popotnica bi se temu reklo

Ja šur. Šolstvo se seseda, Rončevič ga bi rešil s tem, da bo ministrstvo selil v NM in da se bodo učitelji učil ustavo na pamet. Matr morš bit pa res ausdiht v glavi, da ob teh glupostih ne zastrižes z ušesi. Ampak kot je kolega tomi povedal, so pa naši.
šolstvo je je začelo suvati že long time ago, ne pod trenutnim janezovim namestnikom.

• Všeč mi je
Reactions: 8888