Idiotizmi 4. Janševe vlade

kajpace

Guru
6. nov 2018
6.274
4.634
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
  • Haha
Reactions: Gatto

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
19.257
7.176
113
Prva in zadnja slika zmagata.

Pa naj gre že domov v Ihan...

Se je Žan kaj oglasil glede črne kocke in njenih povezav s trenutno vlado (kaj so 'bivši' Mosadovi vohuni počeli na sedežu SDS)?

True that!
ta pravi se oglaša glede varovanja podatkov.....njegov šef Janez, je tako ali tako že vse tajne podatke izdal Izraelcem.

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.454
6.825
113
Izgleda, kot da je izdelavo spletne strani financirala romunska podružnica GEN I. Lahko, da so končno našli nek zapuščen TRR z dovolj drobiža za ta poklon naši demokraciji.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
19.257
7.176
113
Spet bodo plače v oglasih znane, tako kot so že od junija letos :evil:

To bo vlada jutri vsekakor sprejela

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.596
1.587
113
No tu pa se celo strinjam z njimi, edino prav, da je v oglasu tudi jasno zapisano kolikšna plača je ponujena.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
6.069
999
113
Iz dneva v dan večja grozljivka

4 leta nazaj je bilo enako v Kotljah, ženska (VIP pri politikih) je za kazen dobila "ti, ti kako si grda, grda". :bruh:

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.454
6.825
113
Ne vem no, meni se ne zdi nič čuden slog pisanja. Kar precej razumno je vse skupaj opisano.

Mene moti predvsem to: "Zadnja telitev oz. registracija živali na gospodarstvo je bila po podatkih na portalu Volos zabeležena 3.1.2017, to je 9 let nazaj." Od takrat se je pa dogajalo kaj? Ker k meni pride VURS inšpektorica tam nekje na vsake 2 leti (obiske veterinarja pa imam od večkrat tedensko do 1x mesečno) in pregleda vsak kotiček kmetije povezan z rejo živali. Tradicionalno sicer nikoli ni zadovoljna s tem da stene niso perfektno bele (ker vlaga iz zunanje strani pač povzroča, da stene v kakšnem letu postanejo rahlo temnejše, kar pomeni, da bi moral praktično vsako leto sveže barvati hlev), kar mi tradicionalno prinese tudi položnico v vrednosti 35 eur za ponovni obisk inšpektorja in obvezno barvanje. Dodatno vsake 3 do 4 leta pride še kontrolor agencije, ki premeri okna, izračuna ali je dovolj osvetlitve, ali so boksi za živali ustrezno veliki, pregleda kaj se živalim krmi in še kup drugih stvari. Kako ostali pridejo mimo teh kontrol mi ni niti slučajno jasno. Smo pa definitivno spet v situaciji, kjer bojo vegani združeni v raznorazna društva za zaščito živali tolkli po kmetijstvu in reji živali kolikor se bo le dalo, da vzamejo še tistim, ki se sploh še želijo ukvarjati s tem čimveč volje do tega načina življenja.

• Všeč mi je
Reactions: erikson

frodoo

Pripravnik
16. maj 2026
40
23
8
Daniel kje si našel tu vegane in društva za zaščito živali, veš samo ti. Lepo je opisano da Špur ne samo da je zanemarjal živali, temveč je šikaniral tudi ljudi okrog sebe. Zgodilo se pa ni kaj dosti. Čisto zna biti, da so se ga veterinarji in inšpektorji bali in so ga zato kot rejca pustili ori miru. Cela druga polovica članka opisuje kakšen je kot osebnost. Psiho na oblasti.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.454
6.825
113
Beri objave še na FB, pa boš hitro vedel kje sem jih našel. Je bil isti pogrom že pri onem možganu, ko je mel krave v blatu (kar je še posebej težko razložiti ljudem, ko dejansko v praksi vidiš, da se marsikatera krava raje uleže v blato, kot na travo 30 metrov stran. Zato jih tudi sam takoj, ko se začnejo deževna obdobja raje držim v hlevu kot pa zunaj, ker zadnja stvar, ki jo v življenju rabim je tečen vegan, ki bo uletel s fotoaparatom mimo po cesti in v medije lansiral zgodbo, da je moja krava blatna). To, da bojo zaradi tega krave pač preživele pol leta v hlevu ga ne briga. Samo dodatna češnjica na torti je bila, da je potem mislim da ena krava, ki je bila odvzeta v sicer dobri psihofizični kondiciji, v državni oskrbi poginila. Je pa to vse skupaj tudi dober biznis, vsaj finančno gledano:
Zgolj en primer (nekaj teh sredstev so sredstva iz namenitve 1% dohodnine. Moraš vedeti igrati na prave note pa se da marsikaj, tudi to, da dobiš letno sredstev kot 20 slovenskih kmetij skupaj)... Ironično sicer v tem primeru nakazila sovpadajo tudi z menjavo oblasti. Zaključke lahko vlečete sami.

Zakaj bi se kdo zaposlen na VURS bal nekoga zaposlenega na KGZS, pa ni čisto razumljivo.

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.176
711
113
tu in tam
Budale ne vedo vec, kaj si bi se izmislile.. :bonk:
Screenshot_2026-08-18-22-21-41-74_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg