sebe si našel v svojem zapisu?zdaj si pa zamisli ... njegov glas na volitvah je vreden isto kot tvoj, sej ne more bit drugače v državi kot je.![]()
sebe si našel v svojem zapisu?zdaj si pa zamisli ... njegov glas na volitvah je vreden isto kot tvoj, sej ne more bit drugače v državi kot je.![]()
Ni zakajHvala, da si se potrudil..meni se ne da odgovarjati na erik/sonove pamflete.
Sem dal AI-ju (kitajskemu) pa je kar dobro zadel 
Maš prav..10% folka v državi je resno motenih in prav ti "izvolijo vlado " tako, kot jo imamo..in njihov glas štejo ravno toliko, kot od drugih državljanov.zdaj si pa zamisli ... njegov glas na volitvah je vreden isto kot tvoj, sej ne more bit drugače v državi kot je.![]()
Maš prav..10% folka v državi je resno motenih in prav ti "izvolijo vlado " tako, kot jo imamo..in njihov glas štejo ravno toliko, kot od drugih državljanov.
In na prejšnjih volitvah ni bilo tako? Ali kaj si zdaj naumil?Maš prav..10% folka v državi je resno motenih in prav ti "izvolijo vlado " tako, kot jo imamo..in njihov glas štejo ravno toliko, kot od drugih državljanov.
"Mi" že imamo red, ampak so ljudje, ki na žalost padajo na poceni populizem kar po celi državi- Kokotka je dobila v Podravju, Mijič Radgona ipd..Stevo Gorenjska-zemljaki pa še kakšen lahkovernež..Gatto, vaši konci so resni.co privlekli na državni nivo. Pri sebi red naredite, pa ne bo takih anomalij.
A kaj boli, če si glup? a mu lahko kdo razloži te procente? jaz nimam volje, predam se..Zanimivo, sedaj je očitno že 10% dovolj za zmago na volitvah. Ta leva matematika je res zmeraj bila nekaj posebnega. Še posebej ko enako moteni verjamejo v "svobodno" rešitev in si zaželijo sodobni ples.
Ocitno je prevec dni nad 30 plusa.![]()
Peticijo za odstop predsednika DZ-ja Stevanovića v 20 urah podpisalo 11.000 ljudi
Spletno peticijo, s katero nekdanji vidni član stranke SDS Miha Brejc zbira podpise za odstop predsednika DZ-ja Zorana Stevanovića, je v manj kot enem dnevu podpisalo več kot 11.000 ljudi. Brejc napoveduje, bo podpise zbiral do prve naslednje seje DZ-ja.www.rtvslo.si
Na levi tako ali tako procente prilagajate potrebam.A kaj boli, če si glup? a mu lahko kdo razloži te procente? jaz nimam volje, predam se..![]()
dober komad, marsikdo se najde v njem, tudi jaz občasnoNa levi tako ali tako procente prilagajate potrebam.
To bi pa ti še najbolj vedel kako je to. Glede na to, da vsak dan začneš z
Nato pa se prijaviš na alter, da nam popestriš dan z dnevno dozo propagande.