Glej bebo. Nauc se brat in ce mas po tem se tezave prosi kakega sorodnika da ti se vsebinsko pomaga razumet napisano. Men je vseeno magar najstniskega otroka, ker ne dvomim da ti bo znal pojasnit kaj sem jaz napisal. Lahko pa v zivo razlozis podlago da si v stavku namenjenemu meni dal se mal lopove in kaj jaz komu privoscim.
Luka mesec je bil faking 4 leta minister za delo, 4 leta je skakal iz vsake konzerve, lagal o stanovanjih, gospodarstvu vsilil bozicnice, dvig minimalnih plac… a ni vedel za podizvajalske tezave v gradbenem sektorju? A ni vedel? A ves iz kere stranke so vodstveni kadri na inspektoratu za delo? Iz fa.king levice. Nic niso naredili, nobenega predloga spremembe zakonodaje, a ves kdaj so se oni oglasili glede ubogih delavcev? Ko je en stevanovic omogocil desno vlado. Ce bi pa robertu dal glasove pa danes o teh delavcih noben ne bi porocal in ti bi razlagal o tem da gre pac kaka firma v stecaj.
Ce res vse tok skrbi primer teh delavcev - ni vrag da kaka nika ne spise zakona, nabere podpise in hop v parlament. Ce je slo za vodo, bo slo pa se za delavce.
A ti povem skrivnost? Ce se ta veriga nafukantskih inzeniringov ukine bom jaz osebno se enkrat vec zasluzil.
Osebno menim da je mijic popolna anomalija. Retoricno premalo spreten da bi sedel v parlamentu, poslovno premalo spreten da bi se sel podjetnistvo.
Ampak kar je s snezicem spalamudil je itak sov za rajo - mesec pac ne bo izvrsbe na poslovni delez naredil in je resen.
Da je cela re.snica trop idi.otov jaz vem od covid casa dalje in tezko bos nasel zapis kjer trdim da so ok. Ampak to ne pomeni da se mi bo orosilo oko ko trollajo luko mesca.
Lahk si pa lukca v svojem podjetju zaposlis pa naj bo svetovalec vodstva za delavske pravice.