Idiotizmi 4. Janševe vlade

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.268
11.087
113
Uau, et tu Brutus? Če se ti, kot poštenemu človeku od tega še ni želodec obrnil, pol pa res ne vem. Fak ej. Mesec je perlica proti tem lopovom. In enim vidim da je smešno.
Ce ze napacno uporabljas (domnevno) cezarjevo frazo (ker ne vem koga naj bi jaz izdal ali recimo da razocaral) jo vsaj slovnicno pravilno pisi. Ni Brutus ampak Brute.

Meni se je zelodec obrnil ko sem prvic prebral da ma stevo opcije da bo izvoljen. Pa ko vidim da bo tud repic v LJ dobil toliko in toliko procentov. Ampak to volijo moji sodrzavljani. Tud Mesca volijo in ne nobena perlica ni. Ti populisti vsi v isti kos spadajo. In upam da bodo cimbolj zaposleni drug z drugim ker jim bo casa zmanjkalo za skodo ostalim delat.

zakon

Guru
16. maj 2008
9.883
1.332
113
toti Maribor
Glej bebo. Nauc se brat in ce mas po tem se tezave prosi kakega sorodnika da ti se vsebinsko pomaga razumet napisano. Men je vseeno magar najstniskega otroka, ker ne dvomim da ti bo znal pojasnit kaj sem jaz napisal. Lahko pa v zivo razlozis podlago da si v stavku namenjenemu meni dal se mal lopove in kaj jaz komu privoscim.

Luka mesec je bil faking 4 leta minister za delo, 4 leta je skakal iz vsake konzerve, lagal o stanovanjih, gospodarstvu vsilil bozicnice, dvig minimalnih plac… a ni vedel za podizvajalske tezave v gradbenem sektorju? A ni vedel? A ves iz kere stranke so vodstveni kadri na inspektoratu za delo? Iz fa.king levice. Nic niso naredili, nobenega predloga spremembe zakonodaje, a ves kdaj so se oni oglasili glede ubogih delavcev? Ko je en stevanovic omogocil desno vlado. Ce bi pa robertu dal glasove pa danes o teh delavcih noben ne bi porocal in ti bi razlagal o tem da gre pac kaka firma v stecaj.

Ce res vse tok skrbi primer teh delavcev - ni vrag da kaka nika ne spise zakona, nabere podpise in hop v parlament. Ce je slo za vodo, bo slo pa se za delavce.

A ti povem skrivnost? Ce se ta veriga nafukantskih inzeniringov ukine bom jaz osebno se enkrat vec zasluzil.

Osebno menim da je mijic popolna anomalija. Retoricno premalo spreten da bi sedel v parlamentu, poslovno premalo spreten da bi se sel podjetnistvo.

Ampak kar je s snezicem spalamudil je itak sov za rajo - mesec pac ne bo izvrsbe na poslovni delez naredil in je resen.

Da je cela re.snica trop idi.otov jaz vem od covid casa dalje in tezko bos nasel zapis kjer trdim da so ok. Ampak to ne pomeni da se mi bo orosilo oko ko trollajo luko mesca.

Lahk si pa lukca v svojem podjetju zaposlis pa naj bo svetovalec vodstva za delavske pravice.
Nekdo, pa ne prenese kritike oz. drugačnega mnenja.

• Objave ne odobravam
Reactions: nacek in Holobist

zakon

Guru
16. maj 2008
9.883
1.332
113
toti Maribor
Jaz samo upam, ampak glede nato v kakem dreku smo, da bodo organi pregona opravili svoje delo.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
6.059
996
113
Jaz samo upam, ampak glede nato v kakem dreku smo, da bodo organi pregona opravili svoje delo.

"Sicer se na koncu ne bo rešil teh obveznosti, ampak ta trenutek se je razbremenil in je dobil v bistvu darilo, ki ni tako majhno, govori se o več deset tisoč evrih," opozarja pravnik. Poleg kršitve integritete Pirnat v celotni zadevi vidi celo elemente morebitnega kaznivega dejanja.
Torej kako daš darilo, če praviš, da nimaš nič?

Kdo je bil notar? Mojca Tavčar Pasar iz Porotoroža.

Ima Apollo8 kar point. Vsi (ne samo prejšnji) do sedaj niso nič naredili, ker jim je lepo odgovarjalo.
Če ne drugega se folk skrega in je priročna dimna bombica za vsakokrat vladajoče.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.268
11.087
113
S tem ko prevzames obveznosti drugega. Ce se jaz danes zavezem da bom poplacal tvoje dolgove (tudi ce nimam nic) sem s tem tebe razbremenil. Ampak tu je en “haklc” - upnik se s tem mora strinjati. Pri podjetju pa je v osnovi tako da lastnik itak ne odgovarja. Ampak kot je Pirnat pojasnil - komot naredijo spregled pravne osebnosti.

Igra koalicije in re.snice je jasna - 6 mesecev od volitev bodo mijica odstopili in bo to pozabljeno. Sam nocejo tvegat ponovitve volitev

• Všeč mi je
Reactions: nacek

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.536
-1.257
63

Veš koliko naj je ostalo brez denarja zaradi podobnih firm in neplačevanja, pa se mediji in levuharji niso zganili, ker ni šlo za politične pike in niso videli koristi zase, sedaj pa vsi na polno. Sindikati ali kaj je un agrum Lukić, isto! Golazen!

zakon

Guru
16. maj 2008
9.883
1.332
113
toti Maribor
Veš koliko naj je ostalo brez denarja zaradi podobnih firm in neplačevanja, pa se mediji in levuharji niso zganili, ker ni šlo za politične pike in niso videli koristi zase, sedaj pa vsi na polno. Sindikati ali kaj je un agrum Lukić, isto! Golazen!
Kako lahko človek pri polni zavesti to zapiše? Se človek resno vpraša, kaka zloba od človeka, ga obkroža.

• Objave ne odobravam
Reactions: Holobist in MrDaco

frodoo

Zelenc'
16. maj 2026
16
4
3
Glej bebo. Nauc se brat in ce mas po tem se tezave prosi kakega sorodnika da ti se vsebinsko pomaga razumet napisano. Men je vseeno magar najstniskega otroka, ker ne dvomim da ti bo znal pojasnit kaj sem jaz napisal. Lahko pa v zivo razlozis podlago da si v stavku namenjenemu meni dal se mal lopove in kaj jaz komu privoscim.

Luka mesec je bil faking 4 leta minister za delo, 4 leta je skakal iz vsake konzerve, lagal o stanovanjih, gospodarstvu vsilil bozicnice, dvig minimalnih plac… a ni vedel za podizvajalske tezave v gradbenem sektorju? A ni vedel? A ves iz kere stranke so vodstveni kadri na inspektoratu za delo? Iz fa.king levice. Nic niso naredili, nobenega predloga spremembe zakonodaje, a ves kdaj so se oni oglasili glede ubogih delavcev? Ko je en stevanovic omogocil desno vlado. Ce bi pa robertu dal glasove pa danes o teh delavcih noben ne bi porocal in ti bi razlagal o tem da gre pac kaka firma v stecaj.

Ce res vse tok skrbi primer teh delavcev - ni vrag da kaka nika ne spise zakona, nabere podpise in hop v parlament. Ce je slo za vodo, bo slo pa se za delavce.

A ti povem skrivnost? Ce se ta veriga nafukantskih inzeniringov ukine bom jaz osebno se enkrat vec zasluzil.

Osebno menim da je mijic popolna anomalija. Retoricno premalo spreten da bi sedel v parlamentu, poslovno premalo spreten da bi se sel podjetnistvo.

Ampak kar je s snezicem spalamudil je itak sov za rajo - mesec pac ne bo izvrsbe na poslovni delez naredil in je resen.

Da je cela re.snica trop idi.otov jaz vem od covid casa dalje in tezko bos nasel zapis kjer trdim da so ok. Ampak to ne pomeni da se mi bo orosilo oko ko trollajo luko mesca.

Lahk si pa lukca v svojem podjetju zaposlis pa naj bo svetovalec vodstva za delavske pravice.
Problemi v gradbenem sektorju in splošno neplačevanje obveznosti do delavcev in države, plačilna nedisciplina in veriženje firm ni praksa samo od 1. junija 2022. Se strinjam z mnenjem o Resni.ci, s tem da je po moje še bolj odgovorna koalicija na čelu z JJ, ki mirno dopušča ta cirkus in ki Stevanoviću omogoča sramotenje vlade in države in norčevanje iz državljanov.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.268
11.087
113
Notar je svojo dolznost izpolnil ko je oba opozoril na vse okoliscine (sploh negativni kapital). Glede negativnega kapitala bi itak moral ze furs odreagirat.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.268
11.087
113
Problemi v gradbenem sektorju in splošno neplačevanje obveznosti do delavcev in države, plačilna nedisciplina in veriženje firm ni praksa samo od 1. junija 2022. Se strinjam z mnenjem o Resni.ci, s tem da je po moje še bolj odgovorna koalicija na čelu z JJ, ki mirno dopušča ta cirkus in ki Stevanoviću omogoča sramotenje vlade in države in norčevanje iz državljanov.
Ampak koalicija (katerakoli, tudi ce bi golob bil PV) ne more nic. Za to mormo met organe ki neodvisno od trenutne oblasti odreagirajo. Sej pomoje bo zdej ko se je dobesedno norca zacel delat tud se kak organ kaj pomigal. Bomo vidli

BuDi

Guru
6. sep 2007
9.195
5.833
113

'Norčevanje Mijića iz organov države, katere poslanec je'​

Katerih organov? Kdo mu kaj hoče? Ko se ustavni pravniki čutijo poklicane da govorijo o moralnih in etičnih "norčevanjih"...

Ko nekdo neposvečen izrabi povsem legalne luknje, ki so si jih drugi pustili zase se pa že kar norčuje.

Ko se Zoran pobere 10% za predimenzionirane puščajoče objekte sumljivih poslovnih partnerjev ni norčevanje, ko se Pirc Musarjeva vozi z avtom registriranim v tujini ni norčevanje, ko Robert odpira račune v Romuniji ni norčevanje, ko poslanci gradijo hiše v triglavskem narodnem parku takoj ob vodi ni norčevanje, ko imajo sušilnice sadja z bazenom ni norčevanje ... zdaj pa kar naenkrat je.

Mogoče bi moral biti noseč Rom v hiši zgrajeni na črno, kjer ni prijavljenih prebivalcev... potem se ne bi norčeval.

frodoo

Zelenc'
16. maj 2026
16
4
3
Ampak koalicija (katerakoli, tudi ce bi golob bil PV) ne more nic. Za to mormo met organe ki neodvisno od trenutne oblasti odreagirajo. Sej pomoje bo zdej ko se je dobesedno norca zacel delat tud se kak organ kaj pomigal. Bomo vidli

Mijič bo še naprej prejemal visoko poslansko plačo in prek ženine firme fural privat biznis, jeseni bo odstopljen in vlada se bo še naprej delala da ni nič narobe, vmes pa rušila Mesca. Je to zaradi kandidature za župana ali je samo odvračanje pozornosti od veliko večjih in bolj nevarnih zadev ki se dogajajo v ozadju? Ker Izrael.

BuDi

Guru
6. sep 2007
9.195
5.833
113
In to da ustavni pravnik prejudicira in ruši ureditev pravne državo se sejanjem dvoma v neodvisno sodno vejo oblasti... je žalostno.

• Haha
Reactions: Sonny_Chiba