Tega da je zajebal ljudi z najnizjimi prihodki, ne bomo omenjali.Gospodič Mesec je na 90%. Za Mahatma level mu manjka še 10%.
Tega da je zajebal ljudi z najnizjimi prihodki, ne bomo omenjali.Gospodič Mesec je na 90%. Za Mahatma level mu manjka še 10%.
Nisi razumel mističnega. Mesec je požrl 90% kruha, 10% mu ga je ostalo. Iz kruha drek pa dobro dela.Ja? Kaj pa je po tvoje sestavlja realizacijo v višini 90% danih obljub in kaj je vredno teh malih 10% manjka? Njegova neizpolnjena obljuba o izgradnji 30.000 javnih najemniških stanovanj? Morda manjko realizacije prekinitve prekarnega dela in ukinitev agencijskega dela? Manjko uvedbe 30-urnega delavnika ali sprejeti kompromisi pri pokojninski reformi, ko je pristal postopno na zvišanje upokojitvene starosti?
Huh, ko vse to berem za sabo ne morem mimo misli, da pa gospodič morda le ni na 90% saj mi realizacija dviga minimalne plače, ki je uspešno podražila praktično vse ter s tem v praksi izničila dvig minimalca, ustanovitev Ministrstva za solidarno prihodnost, prenova Zakona o delavnih razmerjih ter sprejetje v praksi popolnoma neučinkovitega Zakona o dolgotrajni oskrbi nekako ne predstavlja tako velikega deleža*. But hey, that's just me and I'm weird
*če sem kakšno realizirano obljubo izpustil/pozabil - kar je povsem možno - lepo prosim za dopolnitev
Vov ker centrifugalen spin.:Tonin, pa namesto, da gre na sodišče in tam dokaže svojo nedolžnost, se sedaj sklicuje na poslansko imuniteto. Zakaj, če pa niso krivi? Aja, politično motiviran pregon.
5% zmanjkalo za UTDJa? Kaj pa je po tvoje sestavlja realizacijo v višini 90% danih obljub in kaj je vredno teh malih 10% manjka?
5% zmanjkalo z leta 2030 bo obljuba. Nerealizirana pa bo kuj drug dan...torej, SAMO še 29.008 stanovanj do izpolnitve obljube!Njegova neizpolnjena obljuba o izgradnji 30.000 javnih najemniških stanovanj?
Pravica do odklopa in še nekaj manjših potez, rojevanje elektronskega evidentiranja delovnega časa. Zvišanje upokojitvene starosti niti ni tako veliko problem, kot se mi zdi način obračuna, ki v resnici ne koristi niti najšibkejšim prav dosti.Morda manjko realizacije prekinitve prekarnega dela in ukinitev agencijskega dela? Manjko uvedbe 30-urnega delavnika ali sprejeti kompromisi pri pokojninski reformi, ko je pristal postopno na zvišanje upokojitvene starosti?
Zakon, ki je ustvaril 35.000 prejemnikov dolgotrajne oskrbe ni neučinkovit. Izvedba, vsekakor.Huh, ko vse to berem za sabo ne morem mimo misli, da pa gospodič morda le ni na 90% saj mi realizacija dviga minimalne plače, ki je uspešno podražila praktično vse ter s tem v praksi izničila dvig minimalca, ustanovitev Ministrstva za solidarno prihodnost, prenova Zakona o delavnih razmerjih ter sprejetje v praksi popolnoma neučinkovitega Zakona o dolgotrajni oskrbi nekako ne predstavlja tako velikega deleža*. But hey, that's just me and I'm weird
*če sem kakšno realizirano obljubo izpustil/pozabil - kar je povsem možno - lepo prosim za dopolnitev
Jaz ločim jela saJela, ko človek ne loči med opt-in in opt-out.

SD je bolj tvoja intimna opcija...malo poglej ven iz mehurčka, vsesorte se dogaja..kar se pa tiče tujcev-na slabšem bodo kvazidesni, ker šiptarji volijo za njihove kandidate.
Samsungov autocorrect me zeza. Naj bi bila jeba, ampak tudi jela ni slabo. Pa letelo je na zakon, ne nate.Jaz ločim jela sažararoštilja.![]()