Idiotizmi 4. Janševe vlade

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
22.368
14.770
113
kod Džej-Zija
Ja? Kaj pa je po tvoje sestavlja realizacijo v višini 90% danih obljub in kaj je vredno teh malih 10% manjka? Njegova neizpolnjena obljuba o izgradnji 30.000 javnih najemniških stanovanj? Morda manjko realizacije prekinitve prekarnega dela in ukinitev agencijskega dela? Manjko uvedbe 30-urnega delavnika ali sprejeti kompromisi pri pokojninski reformi, ko je pristal postopno na zvišanje upokojitvene starosti?

Huh, ko vse to berem za sabo ne morem mimo misli, da pa gospodič morda le ni na 90% saj mi realizacija dviga minimalne plače, ki je uspešno podražila praktično vse ter s tem v praksi izničila dvig minimalca, ustanovitev Ministrstva za solidarno prihodnost, prenova Zakona o delavnih razmerjih ter sprejetje v praksi popolnoma neučinkovitega Zakona o dolgotrajni oskrbi nekako ne predstavlja tako velikega deleža*. But hey, that's just me and I'm weird :D

*če sem kakšno realizirano obljubo izpustil/pozabil - kar je povsem možno - lepo prosim za dopolnitev
Nisi razumel mističnega. Mesec je požrl 90% kruha, 10% mu ga je ostalo. Iz kruha drek pa dobro dela.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.111
18.836
113
Aja tako torej. I guess, da me je zavedlo repliciranje na post kjer se uporabnik sprašuje ali sploh kdo realizira dane obljube in potem naletim na omembo Mesca z 90%.

BuDi

Guru
6. sep 2007
9.102
5.733
113
:Tonin, pa namesto, da gre na sodišče in tam dokaže svojo nedolžnost, se sedaj sklicuje na poslansko imuniteto. Zakaj, če pa niso krivi? Aja, politično motiviran pregon.
Vov ker centrifugalen spin.
A ni zabavno da se sploh ne sklicuje kar tako.
Pripada mu. Po tej avtomatiki velja "da se sklicuješ"
Tudi če ga nihče ni ga ni nič vprašal.

Za sklicevanje te ne rabi nihče vprašat - niti ne rabiš nič rečt, avtomatika, če nočejo, da se sklicuješ pa te morajo vprašat (dejansko) in to ga sploh še niso (dejansko).

A mislijo novinarji da bo sam skočil pa jih klical da noče?

mistique

Guru
16. jun 2009
16.737
3.753
113
Ja? Kaj pa je po tvoje sestavlja realizacijo v višini 90% danih obljub in kaj je vredno teh malih 10% manjka?
5% zmanjkalo za UTD
Njegova neizpolnjena obljuba o izgradnji 30.000 javnih najemniških stanovanj?
5% zmanjkalo z leta 2030 bo obljuba. Nerealizirana pa bo kuj drug dan...torej, SAMO še 29.008 stanovanj do izpolnitve obljube!
Morda manjko realizacije prekinitve prekarnega dela in ukinitev agencijskega dela? Manjko uvedbe 30-urnega delavnika ali sprejeti kompromisi pri pokojninski reformi, ko je pristal postopno na zvišanje upokojitvene starosti?
Pravica do odklopa in še nekaj manjših potez, rojevanje elektronskega evidentiranja delovnega časa. Zvišanje upokojitvene starosti niti ni tako veliko problem, kot se mi zdi način obračuna, ki v resnici ne koristi niti najšibkejšim prav dosti.
Odprava prekarnosti pa je pa z drkarjenjem po normirancih itd., iz vizije postala lažna obljuba za "utrditev" volilne baze, ki se je pokazala tudi na volitvah. Na nivoju "overjene izjave"...tega sploh ne štejem v 90%.
Huh, ko vse to berem za sabo ne morem mimo misli, da pa gospodič morda le ni na 90% saj mi realizacija dviga minimalne plače, ki je uspešno podražila praktično vse ter s tem v praksi izničila dvig minimalca, ustanovitev Ministrstva za solidarno prihodnost, prenova Zakona o delavnih razmerjih ter sprejetje v praksi popolnoma neučinkovitega Zakona o dolgotrajni oskrbi nekako ne predstavlja tako velikega deleža*. But hey, that's just me and I'm weird :D

*če sem kakšno realizirano obljubo izpustil/pozabil - kar je povsem možno - lepo prosim za dopolnitev
Zakon, ki je ustvaril 35.000 prejemnikov dolgotrajne oskrbe ni neučinkovit. Izvedba, vsekakor.

A smo na 90% relativno glede na ostale (SDS & Co. kakopak!) al je treba evidentno razliko overit pr Stevie Wonderju Stevi (dvodelnem)Regalu?

• Haha
Reactions: Matey

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
45.688
6.021
113

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
18.793
6.940
113
Nekdanja direktorica NPU-ja (Petra Grah Lazar) Hajdinjaka obvestila o preiskavi zoper Tonina

Zloraba pooblastil in položaja. Za nagrado pa je sedaj postala vodja kabineta Matoza, ministrstvo za notranje zadeve.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

corsol

Guru
11. mar 2010
4.057
1.517
113
...diletantov ne konca ne kraja.......
Ne rabijo pri nas tujih obveščevalnih , pri nas se kar sami sfukajo.
desni-levi, levi-desni...............isti krščen duš, prav tekmujejo kdo je večji debil in

• Všeč mi je
Reactions: Matey

corsol

Guru
11. mar 2010
4.057
1.517
113
off topic.....ampak ali ma ta forum ukomponiran AI ker mi je v zgornjem postu popravilo sočne besede v "politično bolj korektne".
Čudno , da besede motijo, ne pa moteni osebki.......:bruh:

• Haha
Reactions: Kamele0N

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.111
18.836
113
Ni AI ampak je to zaradi (pre)velike uporabe določenih žaljivk in (bolj) sočnih izrazov tako uredil oz. sprogramiral Maverick že kar dolgo nazaj. Primer: ku.rac = krščen duš (kot si ugotovil) :D