Ne. Ti si trdil, da sem dal odgovor na vprašanje, ki ni bilo postavljeno. Jaz ti dopovedujem, da je bilo:Moje vprašanje tebi, koliko plačuješ za gorivo? Daj link no.
Pusti ga, saj ne boš nič pametnega izvedel od njega, sam jamranje, whatabautiranje in še kaj..tipičen NSI oz SDS.Ne. Ti si trdil, da sem dal odgovor na vprašanje, ki ni bilo postavljeno. Jaz ti dopovedujem, da je bilo:
Saj tudi jaz ti nisem prvi postavil vprašanja o ceni goriva. Ti ga je ferdo. Zdaj, pa zaključi s tem, ker je brezpredmetno.Idiotizmi 4. Janševe vlade
Kakšno podjebavanje? Hočemo samo znesek za koliko tankaš. Kje je tu problem? Da bi bili vzgojeni otroke ucimo da uporabljajo besedo “zelim” in ne “hocem”. Zdej zakaj tebi tab”hocem” tok ven seka ves samo ti. Ce te tok zelo zanima kok stane nafta za kmeta uporabi google. Ker, ne bos verjel...www.alter.si
Ne. Ti si trdil, da sem dal odgovor na vprašanje, ki ni bilo postavljeno. Jaz ti dopovedujem, da je bilo:
Saj tudi jaz ti nisem prvi postavil vprašanja o ceni goriva. Ti ga je ferdo. Zdaj, pa zaključi s tem, ker je brezpredmetno.Idiotizmi 4. Janševe vlade
Kakšno podjebavanje? Hočemo samo znesek za koliko tankaš. Kje je tu problem? Da bi bili vzgojeni otroke ucimo da uporabljajo besedo “zelim” in ne “hocem”. Zdej zakaj tebi tab”hocem” tok ven seka ves samo ti. Ce te tok zelo zanima kok stane nafta za kmeta uporabi google. Ker, ne bos verjel...www.alter.si
Ko mi to napiše zmeraj dežurni producent fejk newsa levičarjev, je slišati skoraj kot pohvala. Hvala gate.Pusti ga, saj ne boš nič pametnega izvedel od njega, sam jamranje, whatabautiranje in še kaj..tipičen NSI oz SDS.
A nisi ti iz Mb?S profitno bi prišel ceneje skozi. Tako, da ja. Je kje problem? Zdaj, pa naj še on da podatek koliko da za nafto in je debata končana.
Kako te ne moti, če podjebavaš Danijela? Sprenevedanje ali kaj drugega? Pusti potem človeka pri miru.Sem kje omenjal kakšno bolečino? Da imajo kmetje subvencijo me čisto nič ne moti. Tako, da si prosim ne izmišljuj in ne laži. In vprašanje o ceni mu je postavil ferdo. Jaz sem ga zgolj opomnil, da če že opleta z jezikom, naj da vsaj karte na mizo in pove koliko plačuje za gorivo. Ampak itak je brezveze.....
Frdaman desničar, a ne!Na morju si? luksus v teh časih, ko je vse narobe v državi..
Me vi pustite na miru glede mojega stanovanja? Ne. Torej? Milo za žajfo.Pusti potem človeka pri miru
Hotel samo, da odgovori na preprosto vprašnje s strani ferdo. Od kdaj je to podjebavanje?Kako te ne moti, če podjebavaš Danijela?
Seveda, koliko časa si že tam? 2 meseca? pa ne mi s tem, da si si zaslužil, kot novi ministri recimo..Frdaman desničar, a ne!
Ne, Nika Kovačeva mi je častila... mislim, kake imaš....Seveda, koliko časa si že tam? 2 meseca? pa ne mi s tem, da si si zaslužil, kot novi ministri recimo..![]()
A se boš sprenevedal, kot Dani? pač poveš, če ni skrivnost..Ne, Nika Kovačeva mi je častila... mislim, kake imaš....
Mimogrede, spoštujem, da si imel deloven vikend in da delaš in se trudiš. Da nebo pomote.Seveda, koliko časa si že tam? 2 meseca? pa ne mi s tem, da si si zaslužil, kot novi ministri recimo..![]()
Ne, imam dopust kot vsak smrtnik. Ni skrivnost, da ga pa večinoma izkoristim poleti. Narava dela pač, da se poleti ustavijo investicije in se izvajajo samo nujna vzdrževalna dela. Se pa 2 meseca ne izide, tudi z nadurami ne. Žal. Veš tudi jaz delam, čeprav mogoče kdo misli da se svaljkam po JU. No evo, izkreno brez nebuloz.A se boš sprenevedal, kot Dani? pač poveš, če ni skrivnost..
No lepo, čeprav se dela vtis, da delajo samo kvazidesni, drugi pa nič.Mimogrede, spoštujem, da si imel deloven vikend in da delaš in se trudiš. Da nebo pomote.
A tako kot se ti sprenevedaš da delašA se boš sprenevedal, kot Dani? pač poveš, če ni skrivnost..

Me vi pustite na miru glede mojega stanovanja? Ne. Torej? Milo za žajfo.