Idiotizmi 4. Janševe vlade

zakon

Guru
16. maj 2008
9.998
1.361
113
toti Maribor
Moje vprašanje tebi, koliko plačuješ za gorivo? Daj link no.
Ne. Ti si trdil, da sem dal odgovor na vprašanje, ki ni bilo postavljeno. Jaz ti dopovedujem, da je bilo:
Saj tudi jaz ti nisem prvi postavil vprašanja o ceni goriva. Ti ga je ferdo. Zdaj, pa zaključi s tem, ker je brezpredmetno.

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.149
706
113
tu in tam
Ne. Ti si trdil, da sem dal odgovor na vprašanje, ki ni bilo postavljeno. Jaz ti dopovedujem, da je bilo:
Saj tudi jaz ti nisem prvi postavil vprašanja o ceni goriva. Ti ga je ferdo. Zdaj, pa zaključi s tem, ker je brezpredmetno.
Pusti ga, saj ne boš nič pametnega izvedel od njega, sam jamranje, whatabautiranje in še kaj..tipičen NSI oz SDS.

• Haha
Reactions: MrDaco

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.408
6.772
113

Citiram tvoj zapis: "Jaz ga hočem slišat od tebe. Jaz sem ti svojega povedal."

Jaz te nikoli nisem spraševal koliko plačuješ za gorivo. Če ti že ni jasno kaj pomeni, ko trdim, da takega vprašanja nisem postavil. Niti te nisem spraševal koliko plačuješ najemnine. Te pa očitno navdušuje kreganje okrog oslove sence.

• Haha
Reactions: Gatto

MrDaco

Guru
11. sep 2007
15.018
9.133
113
Sem kje omenjal kakšno bolečino? Da imajo kmetje subvencijo me čisto nič ne moti. Tako, da si prosim ne izmišljuj in ne laži. In vprašanje o ceni mu je postavil ferdo. Jaz sem ga zgolj opomnil, da če že opleta z jezikom, naj da vsaj karte na mizo in pove koliko plačuje za gorivo. Ampak itak je brezveze.....
Kako te ne moti, če podjebavaš Danijela? Sprenevedanje ali kaj drugega? Pusti potem človeka pri miru.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

MrDaco

Guru
11. sep 2007
15.018
9.133
113
A se boš sprenevedal, kot Dani? pač poveš, če ni skrivnost..
Ne, imam dopust kot vsak smrtnik. Ni skrivnost, da ga pa večinoma izkoristim poleti. Narava dela pač, da se poleti ustavijo investicije in se izvajajo samo nujna vzdrževalna dela. Se pa 2 meseca ne izide, tudi z nadurami ne. Žal. Veš tudi jaz delam, čeprav mogoče kdo misli da se svaljkam po JU. No evo, izkreno brez nebuloz.

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.155
9.323
113
Me vi pustite na miru glede mojega stanovanja? Ne. Torej? Milo za žajfo.

NAŠEGA
stanovanja!

1786958582273.png

• Haha
  • Ljubezen
Reactions: Matey in tomi