Jaz pa hočem spisek vseh, ki jim financiramo stanovanje!Kaj ti si njegov odvetnik? In ja hočem, ne želim.
Jaz pa hočem spisek vseh, ki jim financiramo stanovanje!Kaj ti si njegov odvetnik? In ja hočem, ne želim.
Pusti ga no, revež je utrujen od siliranja in bomo to sedaj poslušali celo leto...pa še mačka ima, saj vem, kako to "siliranje" poteka..Jaz vem kakšna je cena, samo jo hočem slišati od tebe. Je to tako težko?
Imaš pa potrpežljivo ženo.Jaz vem kakšna je cena, samo jo hočem slišati od tebe. Je to tako težko?
Men dol visi za vajine zbrke. Teb pač ne gre z jezika, da ja, imaš subvencionirano nafto. Vse drugo od siliranja dalje bo prej kot to priznanje. A te boli to priznat al kaj?Daj no kalbo, pomagaj mu poiskati kakšna je cena goriva za kmetijstvo. Po možnosti še pred pidražitvijo, da mu bo pri srčku t
Ti "veš" marsikaj, to smo že opazili. Večino si sicer izmisliš sproti, med tem, ko na šihtu čakaš ali bo kdo prišel na alter.Pusti ga no, revež je utrujen od siliranja in bomo to sedaj poslušali celo leto...pa še mačka ima, saj vem, kako to "siliranje" poteka..![]()
Kaj, pa ima moja žena tu zraven? Kaj jaz omenjam tvojo?Imaš pa potrpežljivo ženo.
Očitno ti ne visi, da si se vključil v produkticno debato. Kje je nafta subvencionirana, torej, da dobiš naknadno plačano kolikor porabiš?Men dol visi za vajine zbrke. Teb pač ne gre z jezika, da ja, imaš subvencionirano nafto. Vse drugo od siliranja dalje bo prej kot to priznanje. A te boli to priznat al kaj?
Njo vprašaj, ti bo vedela povedati. No, razen, če sta "uravnotežena".Kaj, pa ima moja žena tu zraven? Kaj jaz omenjam tvojo?
Dej ne sprenevedaj se no. Tankaš kurilca v traktor al ne?Očitno ti ne visi, da si se vključil v produkticno debato. Kje je nafta subvencionirana, torej, da dobiš naknadno plačano kolikor porabiš?
Kaj, če bi se malo začel brzdat in mojo ženo prenehal omenjat? Moderator, prosim, da ga zaustaviš! Sem, pa ugotovil, da odgovora od tebe ne bo, ker enostavno si ena navadna p-izda brez jajc. Tako, da debata s tabo glede cene goriva je zključena.Njo vprašaj, ti bo vedela povedati. No, razen, če sta "uravnotežena".
Jokica. Glede na to, bi morala moderacija že prej zaustaviti postavljanje debilnih vprašanj, na katera dobiš odgovor v 2 sekundah na spletu. Ampak hej, zakaj ne bi bil malo poseben, če si lahko.Kaj, če bi se malo začel brzdat in mojo ženo prenehal omenjat? Moderator, prosim, da ga zaustaviš! Sem, pa ugotovil, da odgovora od tebe ne bo, ker enostavno si ena navadna p-izda brez jajc. Tako, da debata s tabo glede cene goriva je zključena.
Ampak on to prizna, ti pač ne.....Jokica. Glede na to, bi morala moderacija že prej zaustaviti postavljanje debilnih vprašanj, na katera dobiš odgovor v 2 sekundah na spletu. Ampak hej, zakaj ne bi bil malo poseben, če si lahko.
Sicer so pizde brez jajc tudi ljudje, ki zavestno plačujejo subvencionirano najemnino in se obenem hvalijo, da si lahko privoščijo tržno. Ampak naj te to ne ovira pri nadaljnjih modrovanjih.
Sem kje omenjal kakšno bolečino? Da imajo kmetje subvencijo me čisto nič ne moti. Tako, da si prosim ne izmišljuj in ne laži. In vprašanje o ceni mu je postavil ferdo. Jaz sem ga zgolj opomnil, da če že opleta z jezikom, naj da vsaj karte na mizo in pove koliko plačuje za gorivo. Ampak itak je brezveze.....Zakona in podobne to boli v dno duše
Spet obračaš besede, tipično za desničarja. Enrat še poglej, kaj sem napisal. Napisal sem, da bi me tržna prišla ceneje! Kaj si funkcionalno pismen?Sicer so pizde brez jajc tudi ljudje, ki zavestno plačujejo subvencionirano najemnino in se obenem hvalijo, da si lahko privoščijo tržno.
Kaj, da v traktorje točimo gorivo za kmetijstvo, ki je namenjeno kmetijstvu? Nisem vedel, da je to sedaj nekaj kar ni splošno samoumevno in se (nekaterim) mora priznavati.Ampak on to prizna, ti pač ne.....
Ne, ti si najprej napisal, da si podal svoj odgovor in to na vprašanje, ki ni bilo nikoli postavljeno. Debila, ki si ne zna poiskati cene goriva za kmetijstvo pa lahko špilaš doma.Sem kje omenjal kakšno bolečino? Da imajo kmetje subvencijo me čisto nič ne moti. Tako, da si prosim ne izmišljuj in ne laži. In vprašanje o ceni mu je postavil ferdo. Jaz sem ga zgolj opomnil, da če že opleta z jezikom, naj da vsaj karte na mizo in pove koliko plačuje za gorivo. Ampak itak je brezveze.....
V tem ti zagotovo ne sežem niti do kolen. Torej zavestno izrabljaš davkoplačevalce, da ti plačujejo boljše stanovanje, kot si ga lahko realno privoščiš?Spet obračaš besede, tipično za desničarja. Enrat še poglej, kaj sem napisal. Napisal sem, da bi me tržna prišla ceneje! Kaj si funkcionalno pismen?
V bistvu ni splošno samoumevno in ni od nekdaj. Pa da te pomirim, se mi zdi to prav, razloge si pa sam navedel. Aja, pa neprofitna stanovanja se mi zdi tudi prav da imamo, pa ne zamudite priložnosti, da ne drkate v glavo človeka, ki živi v enem. Baje rabimo rojstva, al kako?Kaj, da v traktorje točimo gorivo za kmetijstvo, ki je namenjeno kmetijstvu? Nisem vedel, da je to sedaj nekaj kar ni splošno samoumevno in se (nekaterim) mora priznavati.
Je vsaj zadnja 4 leta in na veliko je bilo po medijih. Seveda je dobro, da imamo neprofitna stanovanja za ljudi, ki jih res rabijo. Je pa nekoliko nenavadno, da v enem živiš in ostalim razlagaš kako bi lahko komot imel tudi neprofitnega s tržno najemnino.V bistvu ni splošno samoumevno in ni od nekdaj. Pa da te pomirim, se mi zdi to prav, razloge si pa sam navedel. Aja, pa neprofitna stanovanja se mi zdi tudi prav da imamo, pa ne zamudite priložnosti, da ne drkate v glavo človeka, ki živi v enem. Baje rabimo rojstva, al kako?
Vidiš spet bereš debilsko. Vprašanje je bilo postavljeno. Preveri še enkrat poste.Ne, ti si najprej napisal, da si podal svoj odgovor in to na vprašanje, ki ni bilo nikoli postavljeno.