Idiotizmi 4. Janševe vlade

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.985
11.424
113
Daj no kalbo, pomagaj mu poiskati kakšna je cena goriva za kmetijstvo. Po možnosti še pred pidražitvijo, da mu bo pri srčku t
Men dol visi za vajine zbrke. Teb pač ne gre z jezika, da ja, imaš subvencionirano nafto. Vse drugo od siliranja dalje bo prej kot to priznanje. A te boli to priznat al kaj?

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.408
6.772
113
Pusti ga no, revež je utrujen od siliranja in bomo to sedaj poslušali celo leto...pa še mačka ima, saj vem, kako to "siliranje" poteka.. :D
Ti "veš" marsikaj, to smo že opazili. Večino si sicer izmisliš sproti, med tem, ko na šihtu čakaš ali bo kdo prišel na alter.

Je pa res, da je družbeno odgovorno od ostalih, da tudi za nekoristne poskrbimo, da ne končajo pod mostom.

• Haha
  • Objave ne odobravam
Reactions: aljoman in Gatto

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.408
6.772
113
Men dol visi za vajine zbrke. Teb pač ne gre z jezika, da ja, imaš subvencionirano nafto. Vse drugo od siliranja dalje bo prej kot to priznanje. A te boli to priznat al kaj?
Očitno ti ne visi, da si se vključil v produkticno debato. Kje je nafta subvencionirana, torej, da dobiš naknadno plačano kolikor porabiš?

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.408
6.772
113
Kaj, če bi se malo začel brzdat in mojo ženo prenehal omenjat? Moderator, prosim, da ga zaustaviš! Sem, pa ugotovil, da odgovora od tebe ne bo, ker enostavno si ena navadna p-izda brez jajc. Tako, da debata s tabo glede cene goriva je zključena.
Jokica. Glede na to, bi morala moderacija že prej zaustaviti postavljanje debilnih vprašanj, na katera dobiš odgovor v 2 sekundah na spletu. Ampak hej, zakaj ne bi bil malo poseben, če si lahko.

Sicer so pizde brez jajc tudi ljudje, ki zavestno plačujejo subvencionirano najemnino in se obenem hvalijo, da si lahko privoščijo tržno. Ampak naj te to ne ovira pri nadaljnjih modrovanjih.

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.985
11.424
113
Jokica. Glede na to, bi morala moderacija že prej zaustaviti postavljanje debilnih vprašanj, na katera dobiš odgovor v 2 sekundah na spletu. Ampak hej, zakaj ne bi bil malo poseben, če si lahko.

Sicer so pizde brez jajc tudi ljudje, ki zavestno plačujejo subvencionirano najemnino in se obenem hvalijo, da si lahko privoščijo tržno. Ampak naj te to ne ovira pri nadaljnjih modrovanjih.
Ampak on to prizna, ti pač ne.....

zakon

Guru
16. maj 2008
9.998
1.361
113
toti Maribor
Zakona in podobne to boli v dno duše
Sem kje omenjal kakšno bolečino? Da imajo kmetje subvencijo me čisto nič ne moti. Tako, da si prosim ne izmišljuj in ne laži. In vprašanje o ceni mu je postavil ferdo. Jaz sem ga zgolj opomnil, da če že opleta z jezikom, naj da vsaj karte na mizo in pove koliko plačuje za gorivo. Ampak itak je brezveze.....

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.408
6.772
113
Sem kje omenjal kakšno bolečino? Da imajo kmetje subvencijo me čisto nič ne moti. Tako, da si prosim ne izmišljuj in ne laži. In vprašanje o ceni mu je postavil ferdo. Jaz sem ga zgolj opomnil, da če že opleta z jezikom, naj da vsaj karte na mizo in pove koliko plačuje za gorivo. Ampak itak je brezveze.....
Ne, ti si najprej napisal, da si podal svoj odgovor in to na vprašanje, ki ni bilo nikoli postavljeno. Debila, ki si ne zna poiskati cene goriva za kmetijstvo pa lahko špilaš doma.

• Haha
Reactions: zakon

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.408
6.772
113
Spet obračaš besede, tipično za desničarja. Enrat še poglej, kaj sem napisal. Napisal sem, da bi me tržna prišla ceneje! Kaj si funkcionalno pismen?
V tem ti zagotovo ne sežem niti do kolen. Torej zavestno izrabljaš davkoplačevalce, da ti plačujejo boljše stanovanje, kot si ga lahko realno privoščiš?

Pizdarija, pa to je skoraj tako, kot da bi si jaz kupil nemškega Fendta, čeprav se lahko po tržni ceni realno stegnem samo za indijskega Solisa, obenem pa bi od davkoplačevalcev pričakoval, da mi tega fendta pri kreditu vsak mesec vsaj polovico sofinancirajo.

Sicer pa sem ti povedal, da bo višja cena goriva tebe bolela krepko bolj kot mene, tako da res ne vem, kaj želiš s tem trmarjenjem sploh doseči.

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.985
11.424
113
Kaj, da v traktorje točimo gorivo za kmetijstvo, ki je namenjeno kmetijstvu? Nisem vedel, da je to sedaj nekaj kar ni splošno samoumevno in se (nekaterim) mora priznavati.
V bistvu ni splošno samoumevno in ni od nekdaj. Pa da te pomirim, se mi zdi to prav, razloge si pa sam navedel. Aja, pa neprofitna stanovanja se mi zdi tudi prav da imamo, pa ne zamudite priložnosti, da ne drkate v glavo človeka, ki živi v enem. Baje rabimo rojstva, al kako?

PS: Človek izpolnjuje pogoje za neprofitno najemnino, to je to, amen.

• Všeč mi je
Reactions: böc in Gatto

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.408
6.772
113
V bistvu ni splošno samoumevno in ni od nekdaj. Pa da te pomirim, se mi zdi to prav, razloge si pa sam navedel. Aja, pa neprofitna stanovanja se mi zdi tudi prav da imamo, pa ne zamudite priložnosti, da ne drkate v glavo človeka, ki živi v enem. Baje rabimo rojstva, al kako?
Je vsaj zadnja 4 leta in na veliko je bilo po medijih. Seveda je dobro, da imamo neprofitna stanovanja za ljudi, ki jih res rabijo. Je pa nekoliko nenavadno, da v enem živiš in ostalim razlagaš kako bi lahko komot imel tudi neprofitnega s tržno najemnino.