Idiotizmi 4. Janševe vlade

mistique

Guru
16. jun 2009
17.004
3.997
113
Ne more levicar imet delovnega kombinezona....oksimoron
1000023326.jpg

Alija Sirotanović na bankovcu je oksimoron.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
46.000
6.179
113
Delavce uvaža gospodarstvo. Si prespal program najbolj progresivne stranke in vse smernice gospodarske zborPnice od a do ž? Poslovni model je arriva, poslovni model je bobnar, poslovni model je workforce...njih (GZS) vprašaj zakaj mi telekom optiko pride zvezat filipinec, kanalizacijo priklopit pa albanec. Najbrž zato ker noben od mojih in tvojih otrok, vnukov, nečakov, stricev in bratrancev slučajno nima časa.

Ti isti, ki dopoldne navijajo za lažje zaposlovanje tujcev in manj njihovih pravic te zvečer fopajo z demografijo, kako nas bo tri miljone samo da zbrcamo čefurje raus. Bi jih navedel poimensko, pa manj posvinjam če bruhnem.

B r u h

ferdo

Guru
3. sep 2007
12.052
4.342
113
Ljubljana
hmpg.net
Ti ne razumeš ravno kaj je tržna dejavnost kajne?
Za razliko od tebe (ukvarjaš se s kmetijstvom, ki v Sloveniji ne preživi brez subvencij, ki so nedvomno meč v srce trgu) se že dolgo prodajam na trgu, nekateri pravijo, uspešno. In ddr. ki je magistriral na Univerzi Harvard, nato pa iz evropskega ustavnega prava in teorije doktoriral na Univerzi Oxford, ter kot Fullbrightov štipendist (iz primerjalnega ustavnega prava in teorije) na univerzi Harvard pridobil še svoj drugi doktorat, bi moral na trgu z lahkoto dobiti službo, vsaj kot svetovalec v kaki ugledni pravni pisarni. Za to bi potreboval ustrezno znanje in delovne navade.

Drugače pa glede bega delavcev iz Slovenije : https://www.index.hr/vijesti/clanak...ina-gasi-proizvodnju-u-hrvatskoj/2821985.aspx tako da morda ni vse zlato kar prihaja s Hrvaške.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

jello

Guru
22. sep 2008
11.601
4.769
113
Raje se ne smeši da te ne citiram še enkrat. Dačizem v pravem pomenu besede.

Ajde, razen če si spet tipkal med malico z žemljo v roki, potem ti je oproščeno, ker so črke na telefonu res res ampak res vse tako blizu ena zraven druge da se človeku lahko zapiše praktično karkoli, predvsem in še posebej pa tisto kar ni želel napisat.